14 / 11 / 19

El 15è Festival Guant de Valls programa nou espectacles, una exposició i un taller

El Festival Internacional de Titelles de Valls, el Guant, que enguany arriba a la seva quinzena edició, es celebrarà del 19 al 24 de novembre i ha programat fins a 9 espectacles, un taller infantil de construcció de titelles i una exposició.

Eudald Ferré és el director artístic de la mostra, que s’inaugurarà amb l’espectacle El silenci d’Hamelín, de Farrés Brothers, que serà intrepretat amb llengua de signes i paraules. Aquesta peça va rebre el Premi FETEN 2018 a la millor proposta de Teatre i Inclusió. També es podran veure al Guant espectacles d’un indubtable valor artístic, com Vida, de Javier Aranda, que va ser una de les sensacions de la Fira de Titelles de Lleida l’any 2018.

 • Facebook
 • Twitter
 • Google+
 • Pinterest

L’aventura d’avorrir-se, de L’Estaquirot Teatre.

Els espectacles programats són aptes per a un gran a de públic. Així doncs, si Vida és adequat per a un públic familiar a partir de 7 anys, la companyia De Paper hi presentarà Una poma, un pomer, a partir de 3 anys, en funcions exclusives per a escoles. La companyia La Genovesa, Narratives Teatrals, presentarà a Valls Ulissa, un versió de l’Odissea d’Homer; Teatre al Detall hi portarà Un núvol gris, gras i gros, la Companyia B hi representarà La rateta que… i L’Estaquirot Teatre hi presentarà el seu darrer espectacle, L’aventura d’avorrir-se.

De  la programació en destaca la participació de la companyia portuguesa del Centro Dramático de Évora, que posarà en escena, al Teatre Principal, l’espectacle Os bonecos de Santo Aleixo, un espectacle programat en col·laboració amb l’IF Barcelona, el Festival Internacional de Teatre Visual. Els titelles de Santo Aleixo, que són de tija i estan elaborats amb fusta i suro, són dels més antics d’Europa i la seva referència més llunyana és del 1798. Un altre dels atractius del festival és l’actuació del Sr. Guant, un personatge que es passeja pels carrers i les places de Valls abans de començar cada espectacle.

 • Facebook
 • Twitter
 • Google+
 • Pinterest

Os bonecos de Santo Aleixo.

El taller de construcció de titelles per a infants anirà a càrrec de Joan Reverter, de la companyia L’invisible Titelles, mentre que l’objecte de l’exposició, que es podrà veure del 19 de novembre al 19 de desembre al vestíbul del Teatre Principal, és la col·lecció de Titelles del Món, de la companyia Galiot Teatre.

Comments are closed.

 • Una iniciativa de:
  Associació Professional de teatre per a tots els públics
  Amb el suport de:
  Col·labora:
  col·labora Diputació de Barcelona                 Institut d'Estudis Ilerdencs         Diputació de Lleida        Ajuntament de Barcelona

Pin It on Pinterest

Share This