16 / 01 / 20

DESTACATS / Una carretada d’espectacles familiars de tota mena per tal que aprofiteu el cap de setmana

Les companyies de teatre per a tots els públics, i els diversos espais escènics escampats pel país, us ho posen fàcil per aprofitar el temps aquest cap de setmana anant al teatre…o al carrer! Hi ha un munt increïble d’espectacles de tota mena, només heu de consultar la nostra agenda. El festival de propostes comença divendres, de manera moderada, però és que dissabte i diumenge és un no parar. A Alcarràs hi celebren la Festa Major d’Hivern i a Sant Martí de Tous hi comença el cicle Tous en Família, amb Enric Magoo. I si sou a la capital, el ventall és sensacional, des del Sat! o la Sala Porta 4, fins el Jove Teatre Regina o el CaixaForum. Nosaltres us hem fet una tria en que hi ha instal·lacions de carrer (Els amics d’en Crusó o Peixos) i espectacles de sala (Gong! La història de la dragona Mina-Li, Valentina Quàntica i Contes de gel). Valentina quàntica, a més, és una mostra oberta que comença a rodar fins la seva estrena absoluta a la Mostra d’Igualada. Estem segurs que us agradaran!

 • Valentina Quàntica, de la Cia. Anna Roca. Per què, si vivim en una societat que procura per la igualtat d’homes i dones, hi ha tan poques científiques reconegudes? Per què tenim tantes curiositats sense resposta? Per què és tan fascinant el món en el que vivim??! Si vols resoldre aquestes qüestions, si ets dels que la curiositat et surt per les orelles o simplement tens ganes de descobrir allò que li passa pel cap a la Valentina, entra al seu laboratori! Perquè un espectacle pot ensenyar-te més coses de les que creus. A partir de 6 anys. 7€. Diumenge 19, a les 17h al Teatre Principal (Olot).

 • Contes de gel, de la companyia Teia Moner. El xacrat és un ocell petit que cada any vola de l’Àrtic a l’Antàrtida. El seguim i visitem els impressionants temples de gel de la Terra. Ens fem amics de Didi, una orca blanca que volia ser de colors, i de Gegè, un pingüí que desitjava volar. Assistim a la festa de la Reina de les Neus. Els inuits ens expliquen els mil colors que pot tenir el blanc i la llegenda de les aurores boreals. Esbrinem perquè els pingüins viuen en el pol equivocat i també coneixem un ós polar fredolic. Aquestes històries ens descobreixen la vida i els costums dels habitants del Pol Nord i del Pol Sud. I ens fan pensar en la importància de tenir cura del medi ambient per no provocar més desglaç en aquests paradisos. Per a tots els públics. 5 €. Diumenge 19, a les 18h al Teatre de l’Ateneu (Tàrrega).

Comments are closed.

 • Una iniciativa de:
  Associació Professional de teatre per a tots els públics
  Amb el suport de:
  Col·labora:
  col·labora Diputació de Barcelona                 Institut d'Estudis Ilerdencs         Diputació de Lleida        Ajuntament de Barcelona

Pin It on Pinterest

Share This