30 / 10 / 19

DESTACATS / Un cap de setmana llarg que se us farà menys llarg amb la nostra selecció d’espectacles familiars

El dijous d’aquesta setmana és com un divendres i el cap de setmana serà llarg. Nosaltres us proposem que, per tal que no es faci tan llarg, aneu a les places i als carrers, ompliu les sales i gaudiu del munt d’espectacles familiars que us ofereixen les companyies de casa. Espectacles de tota mena, de clown, de teatre, de música, de dansa, de circ, itinerants o de titelles. Encara queda un cap de setmana de les Fires de Sant Narcís de Girona, consulteu l’agenda. Mentre, aquí teniu els nostres cinc espectacles seleccionats per aquest cap de setmana.

  • Adéu, Peter Pan, de la companyia Festuc Teatre. A la Maria, una nena amb molta imaginació, li encanten els contes, històries i aventures que li explica el seu avi, amb el qual passa totes les tardes jugant a ser PETER PAN. Però de sobte, una nit, els nens perduts s’enduran la Maria de la seva habitació cap al País de Mai Més. Aleshores, les aventures les viurà en primera persona. Els pirates, la campaneta, els indis i tot l’imaginari que va escriure en James Matthew BARRIE passaran a formar part de la seva realitat. Una història molt tendra en la qual es plasma una realitat actual: el vincle entre els infants i els seus avis, i a més, la manera com els pares gestionen aquestes noves relacions familiars. Un espectacle de titelles i actors, sensible i divertit, que buscarà en tot moment la complicitat de petits i grans amb una posada en escena que captiva des del primer moment. A partir de 3 anys. 3,00 € / 2,00 €.  Dissabte 2, a les 18h al Pavelló de l’Oli de Les Borges Blanques.

  • Quimera, de la companyia La Guilla Teatre. Tots tenim el desig de viure aventures inoblidables, de passar uns dies de descans i tranquil·litat en un illa paradisíaca. Els personatges d’aquesta història han aconseguit aquesta fita, han viatjat fins a l’illa de Quimera amb la intenció de passar-hi uns dies fantàstics i fer realitat el somni d’unes vacances idíl·liques, per sortir de la  quotidianitat. Entraran en un nou món de somnis i il·lusions, on res pot ser i tot és possible, un lloc sense mòbils ni connexió a internet, un món on només la imaginació hi té cabuda. Benvinguts a Quimera, l’aventura de la vida! A partir de 3 anys. 5€ / 3€. Diumenge 3, a les 12h al Centre Cívic Jardins de la Pau, de El Prat de Llobregat.

Comments are closed.

Pin It on Pinterest

Share This