17 / 10 / 19

DESTACATS / Un cap de setmana de circ i clown, música insòlita, teatre i molta màgia. Us el perdreu?

L’escena familiar ja ha començat a agafar velocitat de creuer, que mantindrà fins Nadal. El cap de setmana, atípic per la vaga de divendres dia 18, arriba carregat d’espectacles. Nosaltres hem optat per la varietat de gèneres, perquè així tingueu on triar. Us proposem que aneu a veure un bon artista de circ i un clown molt hàbil com Moi Jordana, però també podeu assistir a un concert insòlit com és Quotidiafonismes de Xavi Lozano al SAT! o conèixer dues magnífiques històries, la de la Hai, una pescadora de somnis o la de la petita Capmany, que ens connecta a les nostres arrels culturals, a la nostra tradició. Les nostres propostes tanquen amb la màgia de The Postman, de Txema Magic. I si cap d’aquestres propostes us fa peça, consulteu la nostra agenda, que segur que trobareu un espectacle que us agradi i que us caigui a la vora. Passeu un magnífic cap de setmana!

 • Quotidiafonismes, de la companyia Bufa&Sons. Un concert d’objectes quotidians que demostren que la música és allà on decidim trobar-la. És possible fer música amb una regadora, una escala o una cadira? Quatre músics amb una dilatada carrera professional s’uneixen per oferir un concert únic d’objectes quotidians que es converteixen en instruments musicals extraordinaris. Tocaran nous temes i versions de jazz i música popular. Per a tots els públics. 9,5€. Dissabte 19 a les 17:30h, al SAT! Teatre de Barcelona.

 • Hai, la pescadora de somnis, de la Cia. Giramàgic. Un cargol de mar emet la música de l’oceà. En un vaixell de cartó, HAI, la pescadora de somnis, inicia la seva aventura poètica per l’oceà de la imaginació. HAI convida al públic a submergir-se en aquest viatge oníric de màgia, titelles i moviment, com un cor, acompanyant a la protagonista en el seu somni per la llibertat, en un acte psico-màgic on, al final, ens alliberem tots. Per a tots els públics. Diumenge 20 a les 12h, a l’Espai Maragall de Gavà.

 • La petita Capmany, de la companyia Tanaka Teatre. La Maria Aurèlia no entén la feina del seu pare. Aviat descobrirà que el món que coneix està en perill: tot pot desaparèixer. Acompanyada d’en Patufet, entrarà a un univers on personatges del folklore català l’ajudaran a lluitar contra l’Oblit, a descobrir-se a si mateixa i a millorar la relació amb seu el pare. Un viatge tendre i divertit a través de les tradicions populars per viure una aventura fantàstica i emocionant. A partir de 6 anys. Diumenge 20 a les 12h, a l’Ateneu de Banyoles.

 • The Postman, de Txema Magic. Ja ha arribat! Diuen que és l’únic carter que ha repartit cartes en més de vint països dels cinc continents. Ha lliurat paquets a la Reina d’Anglaterra, al Papa i a dos presidents de la Casablanca. Distribueix tot el que té destinatari. Però avui, en acabar el treball, s’adona que té un paquet sense adreça ni remitent. No sap per a qui és. Decideix obrir-ho i descobrir què conté aquest paquet. Mai li ho podia haver imaginat. Al final trobarà el destinatari. A partir de 6 anys. 8€. Diumenge 20 a les 12h, al Teatre Mercè Rodoreda de Sant Joan Despí.

Comments are closed.

 • Una iniciativa de:
  Associació Professional de teatre per a tots els públics
  Amb el suport de:
  Col·labora:
  col·labora Diputació de Barcelona                 Institut d'Estudis Ilerdencs         Diputació de Lleida        Ajuntament de Barcelona

Pin It on Pinterest

Share This