8 / 06 / 18

DESTACATS: titelles còsmiques, contes musicals i espectacles per participar aquest cap de setmana

A banda de mirar la previsió del temps i de posar el paraigües a la bossa per si de cas, també cal pensar en la diversió que ens espera. No patiu, us hem preparat una selecció de tot una mica per a que ni tan sols la pluja us doni l’excusa per quedar-vos a casa. En primer lloc, cal recordar que hi ha un parell de festivals aquest cap de setmana espectaculars. Si us agraden els nassos vermells, no us perdeu el V Festival de Pallasses de Circ Cric a Sant Esteve de Palautordera, que a banda dels espectacles, dissabte proposa un taller de clown en família a càrrec de La Bleda. I si us agrada que us expliquin contes, no us oblideu de l’Explica’m a Sant Feliu de Guíxols, des d’aquest divendres fins diumenge. La tercera edició de la Fira del Conte oferirà, per exemple, HatsDragon Street de JAMEl secret de la Nanna d’Anna RocaCarrilló de Cia La TalLa Gran Família de Fadunito.

Però també us proposem altres espectacles per a que trieu: al carrer o a sala, per a més petits o més grans, musicals i de titelles. Una mica de tot:

Contacontes de la companyia L’Estenedor Teatre. En aquesta ocasió, i sense deixar els titelles, la paraula pren més protagonisme, tant que al final amb l’ajut del públic crearem una història nova i irrepetible. Per acompanyar els titelles i les paraules una guitarra tocada en directe serà el millor. Divendres 8, a les 18:00 h a la Plaça Santa Isabel de La Garriga.

La Via Làctia de la companyia El Cau de l’Unicorn. Argos és un planeta ubicat al centre de La Via Làctia i els seus habitants tenen una característica molt curiosa: com més coses aprenen, més els hi creix el cap… A tots ells, menys a un: en Karim, el nen protagonista. Dissabte 9, a les 19h a l’Auditori de Sant Cugat Sesgarrigues.

Una d’Aventures de la companyia Festuc Teatre. Els hi acaben d’encarregar una expedició: Seguir el rastre d’un antic tresor. Ells no ho podran fer tot sols, hauran de necessitar l’ajuda de tothom que hi pugui… Solament amb l’ajuda d’un vell mapa, hauran de superar tots els perills i totes les proves: Duels a l’Oest, proves amb els indis, fruits exòtics del Brasil, danses Africanes, enfrontar-se amb les mòmies d’Egipte… I tot per aconseguir el premi final. Dissabte 9, a les 19h a Palol d’Onyar i diumenge 10, a les 19h a Can Barra a Sant Quirze del Vallès.

A quant va la mel? de la companyia La Tresca i la VerdescaDimonis, formigues, bèsties mitològiques i venedors de mel; cada història té una cançó i cada cançó és un joc en que els animadors i músics, vestits d’apicultors, proposen al públic que, jugant, esdevé protagonista de la història. Dissabte 9, a les 20h a la Plaça de l’Església de Granollers.

Operació A.V.I. de la companyia Farrés Brothers i Cia. És sabut de tothom que els protagonistes dels contes tradicionals poseeixen el do de l’eterna joventut. Malgrat el pas dels segles, la Caputxeta, el Patufet, el Flautista i tota la resta mai no moren, mai es fan vells. Per estranyes circumstàncies, però, han estat objecte d’un terrible experiment i han envellit de cop. Diumenge 10, a les 18h a la Sala La Basseta de Garrigoles.

Ja teniu on triar! Recordeu: sortiu de casa i gaudiu dels espectacles!

 

Comments are closed.

Pin It on Pinterest

Share This