13 / 09 / 18

DESTACATS: teatre i més teatre, que ja ha començat el curs

Ja hi som! Ja hem començat el nou curs, després d’un estiu ben intens ple d’espectacles al carrer i festivals. Ara toca tornar-se a centrar en les temporades estables i en les propostes de sala. Tot i que encara queden festes majors per celebrar, com la d’Alcoletge, que porta al Sidral i també el Mr Parfum, de Festuc Teatre. O la de Collbató, que ha programat l’espectacle de circ Collage, de Bot Project. Aquest poble sembla que s’hagi posat d’acord amb Bellpuig per portar aquesta proposta de carrer, que també estarà a l’Urgell aquest cap de setmana.

Però festes majors a banda, les temporades estables que comencen ja, ho fan amb bombo i plateret. Només dos exemples: Corbera i Vilafranca celebren una festa per presentar la programació familiar d’aquesta tardor i ja la mateixa celebració serà un espectacle que val la pena.

Entre tot plegat, nosaltres, com cada setmana, hem triat 4 propostes que destaquem:

Adéu, Peter Pan de la companyia Festuc TeatreUna història molt tendra en la qual es plasma una realitat actual: el vincle entre els infants i els seus avis, i a més, la manera com els pares i mares gestionen aquestes noves relacions familiars. Un espectacle de titelles i actors, sensible i divertit, que buscarà en tot moment la complicitat de petits i grans amb una posada en escena que captiva des del primer moment. Divendres 14 a les 17:30h al Pati de Can Buixó de Sant Feliu de Codines.

 

La nena dels pardals de la companyia Teatre al DetallQuan a la Xina s’ordena exterminar tots els pardals perquè es mengen gran part de les collites, una nena decideix salvar-ne tants com pugui. El valerós gest d’aquesta nena petita serà una lliçó per als qui no van saber veure la importància de cada espècie en el cicle de la vida. Un espectacle poètic i emocionant sobre els petits herois quotidians, el respecte a la vida i la saviesa innata dels nens. Basat en un fet històric! Dissabte 15 a les 18h al Teatre Orfeó Montsià d’Ulldecona.

Plors de cocodril de la companyia La Pera LlimoneraUn “silenci de son” omple l’estança dels “cocodrils”, els més petits d’una escola bressol. L’electricista, pretén canviar una bombeta, quan algú plora en la foscor…massa tard! Això tot just acaba de començar. Aconseguirà que tornin a adormir-se? Plors, riures i sorpreses estan assegurades en aquesta veritable odissea quotidiana. Diumenge 16 a les 12h al Casal Mira-sol de Sant Cugat del Vallès.

Contes amagats de la companyia Marcel Gros.On s’amaguen els contes? L’humor i la imaginació es donen la mà en forma d’espectacle. Marcel Gros es presenta com un trobador de contes que des de la seva finestra que ho veu tot emprèn un viatge per camins imaginaris plens de formes, papers, sons i colors… a la recerca de les històries que encara no són a dins dels llibres. De l’espai al fons del mar, del pol nord a la selva tropical, està disposat a anar on faci falta per trobar els Contes Amagats. Diumenge 16 a les 17:30h a l’Ateneu Vilassanès de Vilassar de Mar.

Totes aquestes idees per fer aquest cap de setmana us poden servir per celebrar la tornada a la rutina o per consolar-vos del final de les vacances. En qualsevol cas, amb teatre… tot té més bon gust!

Comments are closed.

Pin It on Pinterest

Share This