8 / 08 / 19

DESTACATS / Superem la calor estival del cap de setmana amb espectacles familiars a l’aire lliure que ens faran ballar, riure i emocionar

Mentre el Biberó Rock viu divendres les seves darreres hores després d’una setmana intensa a Can Joval (Clariana de Cardener), es presenta un cap de setmana intens pel que fa als espectacles familiars. Continua en marxa el cicle Pesca l’Estiu de Sant Feliu de Pallerols i pareu atenció, perquè dissabte, a les Planes d’Hostoles (Garrotxa), es celebra la Festa Familiar del Planestiueja’t, amb les actuacions de dues de les formacions de referència en l’animació i la música infantil, com són El Pot Petit (12h) i The Pengüins (18h) amb el seu espectacle Reggae per Xics. La festa, que es celebrarà a La Parada del Jonquer, inclou també castells inflables, tirolina, tir amb arc o diversos tallers. Us oferim les nostres propostes per aquest cap de setmana, que inclouen pallassos, animació, instal·lacions, circ i dansa. Un cartell ben complet!

 • Que peti la plaça!, de Xip Xap Teatre. Que peti la plaça! té com a premisses les mateixes que tots els nostres espectacles d’animació: participació total de la totalitat del públic, gresca, molt moviment i qualitat de les seves cançons i danses. L’espectacle compta amb nous temes, escrits i composats pels membres de la companyia, tots ells amb una base musical molt marxosa amb una gran varietat de ritmes i estils. Que peti la plaça! segueix un ritme de videoclip per així captar el públic més juvenil. No hem deixat de banda les qüestions psicomotrius ni de comunicació, treballant totes les parts del cos i jugant amb tots els companys, nens i nenes que hi ha a la plaça, els coneguem o no. Tampoc oblidem la relació pares-fills provocant insistentment que comparteixin els balls i una bona estona de gresca i música. Que peti la plaça! té una escenografia feta amb inflables, uns titelles gegants molt galàctics, pilotes enormes, un vestuari elegant i modern i una marxa interminable. Per a tots els públics. Gratuït. Divendres dia 9 a les 20h, a la Plaça de Mas Rostoll de Sant Feliu de Pallerols.

 • Titeretú, d’Itinerània. Titeretú es compon de 5 mans gegants de titellaire construïdes amb ferro i fusta amb les seves entranyes de mecànica bàsica a la vista. El públic, de totes les edats, deixarà de ser un simple espectador per convertir-se en el protagonista de la història: el titella! Els participants hauran de resoldre jocs d’equilibri, de precisió i de coordinació fent servir el cos com a única eina. Les 5 mans es poden col·locar l’una al costat de l’altra o bé es poden situar en diferents espais, a l’aire lliure o a l’interior i no cal ni aigua ni electricitat. Per a tots els públics. Gratuït. Dissabte dia 10 a les 18h, al Parc de Can Villà de Sant Pol de Mar.

 • Kinesis, de la Cia. Des-Equilibrats. Dos personatges, dos universos, dues tècniques de circ, una estructura i un espai escènic. Dos contrastos obligats a adaptar-se i evolucionar per crear un llenguatge comú. El circ com a llenguatge d’expressió. Amb aquest espectacle la companyia Des-equilibrats ens convida a deixar-nos emportar per les emocions i les energies que desprèn Kinesis i a allunyar-nos de la lògica racional durant 40 minuts. Per a tots els públics. Entrada inclosa a l’entrada del White Summer Festival de Pals. Dissabte dia 10 a les 20h, a la Masia Mas Gelabert de Pals.

Comments are closed.

 • Una iniciativa de:
  Associació Professional de teatre per a tots els públics
  Amb el suport de:
  Col·labora:
  col·labora Diputació de Barcelona                 Institut d'Estudis Ilerdencs         Diputació de Lleida        Ajuntament de Barcelona

Pin It on Pinterest

Share This