8 / 02 / 18

DESTACATS: Sortim de Carnestoltes

Ja torna a ser aquí! El Carnestoltes arriba un any més disposat a portar la gresca i la disbauxa a tots els racons de Catalunya. Aquest cap de setmana s’han programat molts espectacles amb motiu d’aquesta tradició, que se sumen a la programació estable d’arts escèniques familiars. N’hem seleccionat 5 de l’agenda:

‘Uh! Quin cangueli’ de Xip Xap Teatre. Espectacle d’animació i titelles per als qui són capaços d’imaginar bèsties, fantasmes, monstres i, a més a més, espantar-los. Coneix les criatures més dolentes i terribles de les nostres cançons i crida… No em fas por! Divendres a les 18h a la Plaça del Mercadal de Reus i dissabte a les 12h a la Plaça de la Vila de Sant Adrià del Besòs a les 12h. Per a tots els públics.

 

No tinc porde Tanaka Teatre. Una dolça història per descobrir tot el que té de bo la nit. Amb el poder de la imaginació podem canviar, fins i tot, els nostres malsons. Acaba la mini-temporada a La Puntual. Divendres a les 18h, dissabte a les 12h i 18h, diumenge a les 12h i 17h. De 2 a 8 anys. Llegeix què en diu la companyia a la Veu en Off: La por sí que existeix.

 

‘Revolució’ de Pentina el Gat. Espectacle d’animació per cantar, ballar, riure i jugar. Prepareu-vos per fer la revolució de la felicitat amb les cançons i les danses, els jocs i les dinàmiques, les teatralitzacions i les improvisacions. Dissabte a les 12h a la Plaça Picasso de Vilassar de Mar, a les 17h a la Riera d’Arenys de Mar i a les 18:30h al Pavelló Municipal d’Esports Maria Víctor de Palau-Solità i Plegamans. Diumenge a les 18h a Almacelles. Per a tots els públics.

 

Neenaw! Neenaw!de Campi Qui Pugui. Espectacle de carrer on tres cirurgians d’emergència arriben amb l’ambulància disposats a fer-vos oblidar tots els mals. Operacions a la vista: assistiran el primer part masculí, extrauran pulmons de fumadors, trasplantaran òrgans cantaires, i molt més! Bogeries que faran morir de riure a tothom. Dissabte a les 16:30h a la Plaça Comerç de Gandesa. Per a tots els públics.

 

Medusad’Artristras. Un espectacle de carrer itinerant, fresc i ple de fantasia. La música en directe, la dansa, la manipulació d’objectes voluminosos i l’element sorpresa es barregen per captivar el públic submergint-lo en un somni marí. Dissabte a les 18h a la Rambla Blas Infante de Castelldefels. Per a tots els públics.

Comments are closed.

Pin It on Pinterest

Share This