9 / 01 / 20

DESTACATS / Si aquest cap de setmana fa fred, us proposem alguns espectacles familiars per refugiar-vos al teatre!

Som en ple hivern i les activitats a l’aire lliure costen de seguir, de manera que us proposem un cap de setmana amb molts espectacles familiars que es fan dins una sala, ben acondicionada. A més dels cinc que us proposem, que són de titelles, de teatre i de clown, també heu de tenir en compte que a Lleida, al CaixaForum, hi comença el cicle de titelles Joc al Ninot, que organitza el mateix Centre de Titelles. El primer espectacle és diumenge, a les 12h, amb Rocamora Teatre, que presenta la peça Solista. No us ho perdeu!

 • Xim, del Centre de Titelles de Lleida. Xim és un petit ximpanzé, simpàtic i un pèl trapella que s’ha perdut. Per això, acompanyat de la titellaire, viatja per tot arreu dins la seva caseta-carretó, amb l’esperança de retrobar la seva família. És un espectacle de petit format concebut per fer-se present a les escoles i que entronca l’expressivitat plàstica i dramàtica amb la musical, tot propiciant que el cant esdevingui una eina més al servei del gaudi artístic i de l’educació dels menuts espectadors. Un espectacle que pot ser presentat, també, al públic familiar en sales i teatres servit, llavors, amb el suport d’un músic i amb la música en viu. D’1 a 5 anys. 6€. Dissabte 11, a les 17:30h i les 18:30h, a la Sala Petita del Teatre Kursaal (Manresa).

 • Italino Grand Hotel, de la Companyia La Tal. Un Hotel situat en una gran ciutat. Milers d’hostes se acomoden a les cambres. Centenars de llits i milers de llençols per rentar. Algú realitza aquest treball titànic. El personal de neteja obre la porteta del final del passadís i llença els llençols i arriben nets planxats i perfumats per un elevador, Què hi ha rere de la porteta? A l’últim soterrani trobem la bugaderia. Un personatge recull, neteja , planxa, perfuma, llençols. Viu i somia entre llençols, en aquets espai fosc, però ple de sentiments. Ha fet de la seva solitud una manera de viure,…conversa amb les màquines de rentar, de planxar, és baralla i riu amb elles, fins i tot crea mons amb la seva ombra, de fet la seva ombra és converteix en un personatge més que conviu amb ell entre llençols. La seva connexió amb el món és a traves dels altaveus de les màquines per on els treballadors de l’hotel es comuniquen amb ell. Hi han dues veus que el salven del tedi i la indiferència, una amb la que comparteix camaraderia, humor, confidències i una altra tendra, dolça, plena de llum, que és una promesa d’amor Aquestes dues veus fan que cada dia sigui diferent, fan que cada dia ell esperi el moment d’escoltar-les i fan que ell intueixi el món i la vida que…potser en algun moment podrà veure. Per a tots els públics. Gratuït. Diumenge 12, a les 12h al Centre Cívic Tomasa Cuevas – Les Corts (Barcelona).

 • Laika, de la companyia Xirriquiteula Teatre. 1957. Som a Moscú. En plena Guerra Freda i la carrera espacial. Laika és una gosseta que sobreviu pels carrers i parcs de la gelada ciutat. Poc s’imagina que el seu destí la portarà a l’espai dins l’Sputnik i passarà a la història de la humanitat com el primer ésser viu en orbitar al voltant de la Terra. A partir de 6 anys. 10€ / 7€. Diumenge 12 a les 12h, a la sala Atrium (Viladecans).

 • Planeta M.Art, de Marcel Gros. Seria difícil imaginar un planeta sense art. Marcel Gros ha creat, imaginat i somiat un món interior: el Planeta M.Art. El representarà amb una tecnologia d’alta definició en 3D que supera qualsevol realitat virtual. Música, paraules, formes, colors i moviment. En viu, en directe i en temps real. La sofisticada tècnica es diu “Teatre”. Si estàs observant, mirant, llegint, imaginant, somiant… Escolta els colors, mira la música, inventa paraules, juga a crear i crea jugant. Pots crear coses úniques. El Planeta M.Art , és un Planeta imaginat, un Planeta dibuixat on tothom hi és convidat. Tu pots ser protagonista perquè no oblidis mai que tu també ets artista! Com deia Marcel Duchamp… Artista és qui sàpiga mirar! Diumenge 12 a les 12h, al Teatre de la Vila (Palau-Solità i Plegamans).

Comments are closed.

 • Una iniciativa de:
  Associació Professional de teatre per a tots els públics
  Amb el suport de:
  Col·labora:
  col·labora Diputació de Barcelona                 Institut d'Estudis Ilerdencs         Diputació de Lleida        Ajuntament de Barcelona

Pin It on Pinterest

Share This