16 / 11 / 17

DESTACATS: La selecció del cap de setmana

A més a més del Festival El Més Petit de Tots per a nens i nenes de 0 a 5 anys en marxa des del passat cap de setmana a 11 ciutats del territori, aquest dissabte i diumenge tenim un munt de propostes escèniques per gaudir en família. N’hem seleccionat 5 de l’agenda, apunteu!

‘Els tres porquets es caguen de por’ de Samfaina de colors. Vet aquí una nova aventura dels tres porquets! Tot comença quan han aconseguit desfer-se del llop. O això és el que es pensen… Aquest cap de setmana i el vinent al Jove Teatre Regina. Dissabte i diumenge a les 17:30h. A partir de 2 anys.

 

‘Safari’ de Companyia de Comediants La Baldufa. Som a la sabana. Hi ha un lleó capmoix i pensarós que no sap rugir… Per què el cocodril s’entesta a ultratjar-lo? Per què la resta d’animals també li fan la guitza? Què caldrà fer per envalentonar el rei de la selva? Dissabte a les 17:30h al Centre Cívic Parc Sandaru de Barcelona. De 3 a 6 anys.

 

‘Faboo’ d’Escena Creativa. N’hi ha prou amb un bidó buit per donar cap i cara a un personatge ingenu i curiós, amb ànima de nen, que explora el seu entorn i interactua amb objectes diversos. Imaginació i creativitat per descobrir el món que ens envolta. Diumenge a les 12h a L’Atlàntida de Vic. A partir de 5 anys.

 

‘El molinet màgic’ d’Engruna Teatre. Quina sort tenir un molinet màgic! A partir d’ara en Pit podrà tenir tot allò que necessiti, però si no en fa un bon ús… pot arribar a ser un gran desastre! Diumenge a les 18h al Teatre Auditori de Calafell. A partir de 2 anys.

 

‘El silenci d’Hamelin’ de Farrés Brothers i Cia. Què passaria si al conte del famós Flautista hi hagués una nena sorda? Una mirada sense el brogit de la ciutat, sense crits, sense música encantada, que detona l’argument original. Diumenge a les 18h al Teatre Principal de Vilanova i la Geltrú. A partir de 7 anys.

Comments are closed.

Pin It on Pinterest

Share This