12 / 07 / 18

DESTACATS: Riure, plorar, pensar, ballar i imaginar… tot en tres dies

Com si l’agenda d’arts escèniques fos la borsa, el circ continua sent un valor segur i les seves accions pugen conforme la geografia catalana proposa festivals d’aquesta disciplina artística. Quin toca aquest cap de setmana? Doncs la Fira del Circ al Carrer a la Bisbal d’Empordà, que aquest divendres arriba a la 23a edició amb un munt de companyies internacionals i també actuacions com la de La Bleda o JAM, que posen un toc pallasso i de malabars al programa. El certamen de la Bisbal comença just quan acaba l’Estiu Clown – La setmana del Circ al barri de Sant Pere, Santa Caterina i la Ribera de Barcelona. Ja hem dit que és un valor segur i que ningú se’n cansa, per això, us recomanem que no us perdeu Conseqüènciesl’espectacle de Moveo al Festival Tangent de Barcelona, que també programa espectacles d’altres disciplines que no perden mai valor: els titelles. Hi ha una bona oportunitat de veure i viure aquest món titellaire a Microteatre d’objectes. Un tres en un en tota regla.

Si per nosaltres fos, mai s’enfonsaria la borsa de les arts escèniques. Hi ha tant i tan bo que molts cops no sabem ni per on començar. Per això, una setmana més, hem triat aquests cinc destacats, que permeten fer un recorregut per totes les emocions. Així, podeu triar segons el vostre estat d’ànim:

El perquè de les coses de la companyia Engruna Teatre L’Ares és una rodamón que viatja per tot el món. Sempre va acompanyada del seu carro, un carro que a simple vista sembla un munt d’andròmines, però que si obres bé els ulls i escoltes amb atenció, tots aquells objectes es poden convertir en una història fantàstica: una sabata vella en un gos, un mitjó en un gat o uns llums de Nadal en la Via Làctia… Divendres 13 a les 17:30h al Bibliobús Puigdon de Viladrau.

Zum de la companyia La Tresca i la Verdesca Zum és un espectacle musical d’animació, de proposta participativa i dirigit a públic familiar. Els membres del grup, vestits d’abelles, canten i ballen en directe un ampli ventall d’instruments. Divendres 13 a les 19h a la plaça Cal Cubano de Calafell.

Mon pare és un ogre de la companyia La Baldufa“De petit, tothom em deia que el meu pare era un Ogre, i potser era cert, perquè mai ningú ha vist un Ogre, i jo tampoc vaig veure mai el meu pare.” Mon Pare és un Ogre és un espectacle que ens parla sobre el bé i el mal, sobre la maldat dels bons i la bondat dels dolents, el càstig, la culpa, la solidaritat, la justícia. Un viatge al país dels Ogres, un cant a l’esperança. Dissabte 14 a les 18h i diumenge 15 a les 18h al Mercat de les Flors – Sala PB de Barcelona.

Bassal Rock de la companyia AmbäukatunàbiaHeu viscut mai un Superfestival Musicoaquàtic? Per passar un estiu ben fresc i divertit no hi ha res millor que una bona remullada i, per això, Ambäukatunàbia us convida a participar a l’espectacle musicoaquàtic Bassal Rock creat especialment per combatre la calor de la manera més original i divertida durant els xafogosos mesos d’estiu! Diumenge 15 a les 18h a l’Escola Jaume Balmes de Corbera de Llobregat.

The Flamingo’s de la companyia Els Herrerita. The Flamingo’s és un espectacle de circ per tota la família, on els malabars, l’humor i els monocicles són les eines dels artistes per posar-se el públic a la butxaca. Diumenge 15 a les 19h a la Plaça de les Palmeres de Castelldefels.

Quina proposta trieu? Totes? Doncs a gaudir-les!

Comments are closed.

Pin It on Pinterest

Share This