22 / 02 / 18

DESTACATS: Quin final et regalaràs per aquest febrer?

Com vols acabar el febrer? Amb dansa? Teatre musical? Teatre i clown? Als destacats d’aquest dijous trobaràs una selecció d’espectacles de tots aquests gèneres. Tu esculls! I, com sempre, si en vols més consulta l’agenda amb tota l’EscenaFamiliar de Catalunya.

‘Viatge al centre de la terra’ de Roseland Musical i Franc Aleu. Dues germanes viatgen a Islàndia seguint els passos del seu avantpassat cap al centre de la terra. Un viatge físic i cultural descobrint la matèria i emocions que la humanitat ha deixat enrere. Dissabte a les 17h i diumenge a les 12h al TNC dins El TNC petit, on farà temporada fins l’11 de març. A partir de 6 anys. Més informació en aquest reportatge.

 

‘Alícia al país de les meravelles’ de Marta Buchaca i Viu el Teatre. El dia que l’Alícia fa 10 anys li regalen el seu primer mòbil, però el conill blanc li roba i l’haurà de perseguir… S’adonarà que no pot viure com ho feia, enganxada al mòbil, ja que es perd el món real. Dissabte a les 18h a L’Atlàntida de Vic i diumenge a les 12h al Teatre-Auditori de Sant Cugat del Vallès. Per a tots els públics.

 

‘Quo no Vadis’ de La Pera Llimonera. Som a Roma el 93 aC. L’emperador Juli Cèsar està desesperat per conquerir Egipte. L’Oracle li prediu que ho aconseguirà si enverina la reina Cleòpatra perquè perdi la memòria i sembri el desconcert entre el seu exèrcit… Diumenge a les 12h a l’Ateneu de Cerdanyola del Vallès. A partir de 6 anys.

 

‘Menuda comèdia’ de Cia. Jordi del Rio. La Comèdia no és un teatre com els altres, és molt especial perquè a dins hi viuen els follets tramoies, els encarregats de fer màgic aquest espai… Diumenge a les 18h al Centre Cultural de Malgrat de Mar. A partir de 4 anys.

Comments are closed.

Pin It on Pinterest

Share This