1 / 03 / 18

DESTACATS: Què has de veure aquest cap de setmana?

Ets a les portes del cap de setmana, mires la cartellera i no saps ni per on començar? Destriem 5 propostes de l’àmplia agenda d’EscenaFamiliar per fer-t’ho més fàcil!

Zoo/Thomas Hauert de Danse étoffée sur musique déguisée. Una peça que es desvia de totes les narratives teatrals i deixa volar la imaginació. Aquí res no és normal. O més aviat: tot és extraordinari! Dissabte a les 18h i diumenge a les 12h al Mercat de les Flors. A partir de 5 anys.

 

El perquè de les coses’ d’Engruna Teatre. L’Ares és una rodamón que sempre va acompanyada del seu carro amb objectes que es poden convertir en una història fantàstica: una sabata vella en un gos, un mitjó en un gat o uns llums de Nadal en la Via Làctia… Dissabte a les 11h i 12 al Mercat Municipal de Sants de Barcelona. A partir de 2 anys.

 

En Patufet del Centre de Titelles de Lleida. En Patufet és un dels personatges més tendres i eixerits de la nostra rondallística. El voleu conèixer? Diumenge a les 12h al Teatre Municipal Ateneu de Sant Celoni. A partir de 2 anys.

 

Cabaret Patufet de Samfaina de Colors. Aconseguirà la Rateta Presumida trobar l’amor de la seva vida? I la Lluna, podrà enredar el Sol? Per què vol la nina Marta anar a la platja? Diumenge a les 17:30h a l’Auditori de l’Espai Ateneu de Sant Vicenç de Castellet. De 2 a 6 anys.

 

Zaquizamí de Cia. Roberto G. Alonso. A totes les llars sempre hi ha un zaquizamí, un racó ple d’andròmines on van a parar els trastos vells que estan en desús… però, i si cobressin vida? Diumenge a les 18h al Teatre Auditori de Granollers. De 4 a 9 anys.

Comments are closed.

Pin It on Pinterest

Share This