1 / 11 / 18

DESTACATS: Personatges amb personalitat i poesia tant per famílies de Castanyada com de Halloween

El pont de Tots Sants no només ens ha portat el fred glaçat de les primeres nevades, sinó quatre dies per celebrar en família. Tant si sou de Castanyada com de Halloween, teniu moltes opcions per triar plans teatrals aquests dies. És clar, l’agenda està farcida ja des d’aquest dijous 1 de novembre. A més, hi ha algunes curiositats que us poden ajudar a triar. Per exemple, que al Teatre Regina -que celebra 30 anys- podeu veure una obra aquest dijous, Ningú és un zombii una altra de diferent el cap de setmana, A la recerca del Drac Màgicun dels últims espectacles estrenats per El que ma queda de teatre. Voleu una altra curiositat per fer història? La companyia de Teatre Anna Roca celebra 20 anys de representacions d’un dels seus primers espectacles, Contes al Terrati ho celebrarà amb un bolo especial a Figueres diumenge. I encara una tercera curiositat per triar: el Temporada Alta de Girona programa aquest cap de setmana doble espectacle familiar, doble de clown. Escargots de Slow Olou, amb Toti Toronell i Pere Hosta, i Slava’s SnowShow del pallasso rus Slava Polunin, que actua en vàries sessions al llarg d’aquests dies.

La conclusió de tot plegat és que tenim quatre dies de festa per omplir-los de plans fantàstics en família. Com cada setmana, us ho intentem posar fàcil i us fem una selecció de 5 destacats. Hem triat espectacles que tenen personatges amb personalitat. Dos pallassos-caragols, un titella fet amb draps, dos actors que són prínceps de la poesia, una diva del soul i un gos llop. La tria és a càrrec vostre.

Escargots de la companyia Slow Olou. Encontre entre dos pallassos d’extensa trajectòria, dos mons particulars que amb aquest espectacle han buscat i trobat una poètica comuna. Es convida el públic a entrar en un submón, el dels individus-cargols, i a acompanyar-los mentre ens mostren el seu dia a dia. És un món absurd i surrealista, on el més important és el que no es veu a primer cop d’ull. Espectacle de creació, eminentment visual i per a tots els públics, que vol transmetre sensacions sense necessitat de gaires paraules i sense abandonar mai el sentit de l’humor. Un espectacle lent però segur. Recomanat a partir de 8 anys. Divendres 2 a les 20.30hdissabte 3 a les 18h i a les 20.30h al Centre Cultural La Mercè de Girona.

Draps de la companyia La Guilla TeatreEn Draps, és un ésser petit i poruc, i tot un apassionat de la botànica. Un bon dia, una flor extraordinària creix al seu jardí, però per més que busca informació no en troba per enlloc. Per saber com l’ha de cuidar, haurà de sortir del seu cau i trobar d’on prové aquella misteriosa flor. A cada pas de la història, en Draps descobrirà nous elements per créixer i aprendre del món que l’envolta. Espectacle recomanat a partir de 3 anys. Dissabte 3 a les 18h a la Sala Grums de Les Borges Blanques.

Petits Prínceps de la companyia Mumusic CircusA la Clara li agrada badar i taral·lejar melodies. Fer pampallugues amb les mans i deixar-se endur onades amunt, onades avall… A en Marçal li agrada jugar amb instruments de música i posar-se cap per avall. Junts els agrada composar cançons i navegar d’un joc a l’altre sense ordre ni criteri. Espectacle per a tots els públics. Dissabte 3 a les 19h al Centre de Sant Pere Apòstol de Barcelona.

Mrs Brownie de la companyia Teatre NuUna mirada tendra i amb humor de la humanitat. La història d’una diva de la música negra americana que es troba al final de la seva vida. Acompanyada del seu únic amic, un entranyable pianista, i d’una jove cuidadora, Mrs. Brownie viurà els seus darrers dies entre el record i la nostàlgia que li encomanen les cançons que la van portar a l’èxit més esclatant. Espectacle recomanat a partir de 12 anys. Dissabte 3 a les 20h a La Casa de Teatre Nu de Sant Martí de Tous.

Kissu de la companyia Centre de Titelles de LleidaPer a en Kissu, el cadell de llop, la descoberta de l’entorn és una aventura que el porta a allunyar-se del seu cau i de la seva mare, fins a perdre’s i anar a raure al món dels éssers humans. Espectacle recomanat de 3 a 8 anys. Diumenge a les 12h a El Castell de Pallejà.

Amb quina us quedeu? Expliqueu-nos-ho i feu de crítics familiars.

Comments are closed.

Pin It on Pinterest

Share This