13 / 12 / 18

DESTACATS/ Pastorets, Reis i campanes: places i escenaris ja celebren el Nadal

El calendari d’Advent ja està mig saquejat i és que tothom comptem els dies que queden per les festes i en la pràctica, podem dir que ja hi som: festivals de Nadal, música al carrer, llums i regals… el teatre no es queda fora de l’esperit que ens envaeix per aquestes dates i a l’agenda hi ha un munt d’espectacles que centren l’argument en les tradicions nadalenques. Si ja teniu la casa decorada i fa dies que doneu de menjar al tronc, els destacats d’aquesta setmana us encantaran! Aquí teniu cinc recomanacions especials per començar ja les festes:

Carilló Nöel de la companyia La TalEl rellotge es posa en moviment. Tots els engranatges comencen a moure’s i els personatges, vestits d’escolanets nadalencs , apareixen a ritme de carilló. Un rellotger fa de fil conductor per explicar les diferents històries que, sempre en to d’humor, veurem aparèixer. Tot plegat, en l’ambient nadalenc d’aquesta versió d’un clàssic de la companyia. Espectacle recomanat per a tots els públics. Divendres 14, a les 18h a la  Plaça de l’Ajuntament de Mollet del Vallès i dissabte 15, a les 18ha la Plaça de l’Esglèsia de Fornells de la Selva

Pastorets, la gran aventura! de la companyia La Roda ProduccionsLa Laia i el Roc intenten representar Els Pastorets però no podran aconseguir-ho si no superen totes les proves que els posa el malvat Satanàs. I, per fer-ho, necessitaran la vostra ajuda. Haureu de fer de detectius per superar aquest joc interactiu i, entre tots i totes, obrir les portes del teatre per representar Els Pastorets. Comptem amb vosaltres? Espectacle recomanat per a infants majors de 2 anys. Dissabte 15 i diumenge 16 a les 12h al Teatre Tantarantana de Barcelona.

Tió, tió, caga tió de la companyia Xip Xap TeatreUns pastorets que viuen al mig del bosc i que… s’han portat força bé, ja fa dies que donen de menjar al Tió. Els voleu acompanyar? Espectacle recomanat per a tots els públics. Dissabte 15 a les 17.30h a la Plaça d’Anselm Clavé de Cardedeu.

Un toc de Pastorets de la companyia Toc de RetrucL’època de Nadal és rica en tradicions i amb aquest espectacle farem un repàs del repertori de Nadales més característiques tot teatralitzant el recital, amb personatges especials per a cada cançó. Espectacle recomanat per a infants majors de 3 anys. Diumenge 16 a les 12h al Teatre Municipal de Palafrugell.

Venim d’Orient de la companyia de Teatre Anna RocaDos viatgers arriben d’Orient, el País dels tres reis. Ens expliquen qui hi ha darrera ses majestats que els ajuda a fer la cavalcada de reis i a repartir tots els regals- Coneixerem el fanaler, l’home del temps que fa parar els rellotges a la nit de reis per poder repartir tots els regals, els cuiners que fan receptes a partir d’abraçades i petons… I tot plegat, acompanyat de la música de l’acordió. Espectacle recomanat per a tots els públics. Diumenge 16 a les 12h a la Sala Mediterrània de Sant Gregori.

Bon pre-Nadal de teatre i tradició!

Comments are closed.

Pin It on Pinterest

Share This