5 / 07 / 18

DESTACATS: Els titelles tenen molt a dir mentre gaudim de l’estiu al carrer

És fantàstic veure l’agenda plena de propostes per gaudir de les arts escèniques tant en cap de setmana com els dies feiners. Encara que hi ha estades o activitats d’estiu per als infants que requereixen matinar, és estiu i ens podem permetre el luxe de voltar a les tardes veient teatre. A dins de sala o al carrer. Aquests dies tenim les propostes del Grec 2018 que no es poden deixar escapar. Aquest divendres, actua Roberto Olivan Performing Arts i porta a Barcelona el seu Cuculand Souvenir i la setmana que ve, no us podeu perdre Laika de Txirriquiteula Teatre. També tenim joies com l’estrena del nou espectacle de El que ma queda de teatre, Antipasti, aquest divendres a Barberà del Vallès. I continuem amb festivals, com la segona part del Festival de Titelles del Moianès, que aquest cop porta els espectacles a Calders, com Per amor a l’Hart a l’Hospitalet de Llobregat, el Festus a Torelló que arriba carregadet de música, circ, arts escèniques i visuals per emocionar-nos i fer-nos reflexionar o el 29è festival Al Carrer de Viladecans. I tampoc no ens volem oblidar d’iniciatives com els Tastets del Celrà que combinen la gastronomia amb la cultura i hi inclouen en el seu programa alguns espectacles familiars.

A banda de tot això, que ens ve molt de gust, també us hem preparat una selecció d’espectacles recomanables aquests dies per a que si no sabeu com triar, tingueu feina feta. Ens encanten els titelles, potser es nota. Però també teniu diversió de carrer i clown ben divertit. Aquests són els nostres Destacats:

El llop ferotge de la Companyia del príncep Totilau El llop ferotge ha estat caçat. Després d’haver-se menjat la caputxeta, l’àvia, sis cabretes i gairebé tres porquets, ha d’enfrontar-se a un judici popular, en el qual declararan les mares d’aquests personatges. Divendres 6 a les 18:00h a la Carretera de Palamós, Celrà.

Gnoma de la Cia. Pea Green Boat La gnoma Gwendolyn i la seva amiga Matilda l’ocell, han construït una casa per viure juntes. N’estan molt il·lusionades però poc a poc s’adonen que la convivència no és tan senzilla… Divendres 6 a les 19:00h a la Biblioteca Francesc Ferrer i Guardia, Caldes de Malavella.

Vida de la Cia. Javier ArandaLes coses fetes a mà tenen el seu propi caràcter, les mans com a part d’un ésser, com a protagonistes, com a éssers especials que creen moviment, emoció i vida. Una cistella a la deriva, un viatge… De qualsevol racó, de qualsevol cistella emergeixen brots de vida; vides valuoses, particulars i úniques. Dissabte 7 a les 19:00h La Puntual, Barcelona.

Giaco de Juan Carlos Muñoz Navarro amb Giacomo Di Vona. Un espectacle que combina clown, malabars i el màgic món de els titelles. una obra simple i única, que no deixarà ningú indiferent. Aquesta tragicomèdia està dirigida a un públic familiar, que lliura grans valors per a grans i petits. Diumenge 8 a les 17:00 h a la Sala Fènix, Barcelona.

Impermeable de la companyia Toc de Retruc. Aquest espectacle combina jocs d’aigua amb música de percussió interpretada en directe. Els instruments utilitzats estan construïts amb materials que es poden mullar, ja que una part important de l’acció consisteix en una “guerra d’aigua”. Una curiosa estructura feta amb objectes reciclats i plena de sortidors d’aigua dóna lloc a un bany-festa col·lectiu amb els músics, les actrius i el públic. Dimecres 11 a les 11:00 h al Centre Cívic Bon Pastor, Barcelona.

Alguna excusa per no entregar-se a l’estiu més teatral? Va! Volteu i disfruteu!

Comments are closed.

Pin It on Pinterest

Share This