9 / 08 / 18

DESTACATS: Les millors propostes per omplir d’arts escèniques el Pont d’Agost

Com que la Mare de Déu d’Agost cau en dimecres, el pont (o aqueducte) d’enguany es pot fer abans o després del festiu. El que està clar és que de propostes per fer, per moure’s pel territori i per veure bons espectacles no ens en faltaran. Ens atansem a la setmana mundial de les festes majors i això encara afegeix programació especial per viure el temps lliure en família. I és que hi ha localitats que fan una gran feina pensant en activitats de qualitat per a gaudir amb els infants més enllà dels inflables. Un exemple aquesta setmana? El Garitu de Cardedeu, una proposta específicament d’arts escèniques dins la seva festa major. Fadunito hi porta dos espectacles!

D’entre tot el que hi ha a la nostra agenda, us hem fet una selecció per assegurar la tria. Aquestes són les 5 joies (que van més enllà del cap de setmana):

Laberint II de la companyia Itinerania. Molts camins però només una sortida. Un secret amagat en una torre central. Laberint II és un mar de parets de colors ple d’encreuaments que repten els participants més intrèpids amb enigmes visuals i portes d’habilitat. El gran format creix amb aquesta instal·lació de lliure participació on perdre’s serà la millor de les aventures! Dissabte 11 a les 18:30h al Parc de Can Villà de Sant Pol de Mar.

Disco Pinky de la companyia Campi Qui Pugui. El Dj ve amb més armes que les d’una simple discoteca: l’acompanya una “gogó” animadora,amb xanques per a que la vegi tothom i molta alegria, que ensenyarà a tots els nens i nenes a seguir el ritme de la festa, animant a ballar cada cançó amb les seves coreografies. Congues, ballar, saltar, trens, confeti, globus gegants… Aquesta combinació de Dj i animadora saben com organitzar una bona gresca!! Diumenge 12 a les 18:00h a Garcia.

Que peti la plaça! de la companyia Xip Xap Teatre. Que peti la plaça! té com a premisses les mateixes que tots els nostres espectacles d’animació: participació total de la totalitat del públic, gresca, molt moviment i qualitat de les seves cançons i danses. Dilluns 13a les 19:00h a Navarcles.

La mongetera màgica de la companyia Festuc Teatre. La Lina i la seva família es veuran obligades a marxar de casa per problemes econòmics. Aquesta crua realitat farà que la Lina s’ompli de valentia per emprendre un viatge en busca d’una mongetera màgica que puja fins més enllà del cel, on viu un ogre amb el seu tresor… Els ajudarà a no perdre la llar? Dimecres 15a les 12:00h a laPlaça de l’Església de Barbens.

El príncep granota de la companyia Animamundi Teatre d’Ombres. La Granota Llargapota somia que és un príncep encantat i que una princesa li fa un petó, i que es converteix en un príncep de debò. Però pensa que és una ximple granota i que l’únic que sap fer és caçar mosques i capbussar-se a la bassa. Per molt estrany que sembli, a vegades els somnis es fan realitat. Dimecres 15a les 18:30h al Casal de Barri de Santa Pau.

No us queixareu, teniu de tot. Ara, a sortir de casa i a gaudir de la cultura per a tots els públics!

Comments are closed.

  • Una iniciativa de:
    Associació Professional de teatre per a tots els públics
    Amb el suport de:
    Col·labora:
    col·labora Diputació de Barcelona                 Institut d'Estudis Ilerdencs         Diputació de Lleida        Ajuntament de Barcelona

Pin It on Pinterest

Share This