11 / 07 / 19

DESTACATS / Les festes majors prenen el relleu dels festivals en un cap de setmana amb instal·lacions, música, clown i arts de carrer

A l’espera que arribin cites importants com l’Esbaiola’t i ja superades d’altres també de referència com Al Carrer de Viladecans o el Llegendes de Catalunya, aquest cap de setmana prenen el relleu les festes majors, amb programes farcits d’activitats per a tots els públics. Mentre, des d’Escena Familiar us hem fet una carta de recomanacions prou variat, amb instal·lacions com Els amics d’en Crusó, de Toc de Fusta, o L’estrany viatge del Sr. Tonet, de Tombs Creatius. Però també us proposem un espectacle de música, contes i poesia, com Cabaret Patufet, un altre de clown, com el de Pere Hosta i la seva Open door i, finalment, un espectacle itinerant com és el Transhumància, dels magnífics Xip Xap Teatre. Que tingueu un fantàstic cap de setmana! A gaudir-ho!

 • Els amics d’en Crusó, de la companyia Toc de fusta. Aquesta instal·lació ofereix una experiència lúdica per a totes les edats, un espai lliure on descobrir i experimentar els autòmats i mecanismes que omplen la proposta. Una instal·lació interactiva que vol entretindre tant a qui camina sempre amb les mans a les butxaques, invitant-lo a descobrir el funcionament de cada autòmat, com a infants i adults que no volen instruccions i exploren i juguen en cadascun dels jocs de creació pròpia de la nostra col·lecció. Per a tots els públics. Gratuït. Divendres dia 12, a les 17:30h al Parc Central d’Igualada.

 • Cabaret Patufet (Correllengua), de la companyia Samfaina de colors. Aquest espectacle és material sensible. És un espectacle de música, cançó, conte, poesia i endevinalles per als més petits. Creatiu, emotiu, delicat, divertit i participatiu. Un cabaret patufet. Un cabaret petit com un granet d’anís. Un ram de flors de tots colors… Així és el nostre cabaret. Cada moment s’encén alegrement al cabaret dels patufets. Cada color de l’arc de Sant Martí s’ha pentinat només per a tu… Per a tots els públics. Dissabte dia 13, a les 18h a la Plaça Pati del Palau de la Seu d’Urgell.

 • Open door, de la companyia Pere Hosta. Espectacle de carrer per a tots públics on s’hi barreja l’humor, l’absurd i la redescoberta del nostre entorn quotidià, mitjançant una porta i un personatge. Una manera divertida, poètica i original de veure i observar la ciutat pel marc d’una porta. Un espectacle portàtil per mostrar el món del dia a dia a través d’una porta al mig del carrer. És un espectacle participatiu i no convencional… això sí… amb humor! Per a tots els públics. Gratuït. Dissabte dia 13, a les 19h al Parc de Mas Rostoll de Sant Feliu de Pallerols.

 • L’estrany viatge del senyor Tonet (Festival Grec 2019), de la companyia Tombs Creatius Cia. d’arts de carrer. Des que van conèixer detalls de la vida del Sr Tonet, no han pogut deixar de pensar en ell i en totes les històries fantàstiques que li havien passat. El van conèixer per casualitat i va ser una gran troballa. Han “ reconstruït” algunes de les seves històries. Ho han fet amb material de desús – fustes, palets, mobles antics – i tot d’estris de la deixalleria amb els que han construït uns jocs amb els que coneixereu de primera mà trossos dels viatges del Sr Tonet. Per a tots els públics. Gratuït. Diumenge dia 14, de 17h a 21h, als Jardins del Grec de Barcelona.

Comments are closed.

 • Una iniciativa de:
  Associació Professional de teatre per a tots els públics
  Amb el suport de:
  Col·labora:
  col·labora Diputació de Barcelona                 Institut d'Estudis Ilerdencs         Diputació de Lleida        Ajuntament de Barcelona

Pin It on Pinterest

Share This