10 / 10 / 19

DESTACATS / La Fira Mediterrània i el Festicam d’Amposta, grans cites d’un cap de setmana ben farcit d’espectacles familiars

La Fira Mediterrània de Manresa i el Festicam d’Amposta són les grans cites del cap de setmana. La Fira Mediterrània, que ja ha presenciat el Polzet de Zum-Zum Teatre i En Patufet (i els seus pares) de Teatre Nu, per a escoles, des de divendres a diumenge també presenta l’estrena d’A la fresca, un espectacle itinerant de clown de l’Anna Confetti, Flou Papagayo de Mumusic Circus, Teia de Júlia Farrero, la instal·lació Teatrets mecànics de Peus de Porc o l’espectacle de teatre d’objectes Conservando memòria. Paral·lelament, a Amposta es celebra el Festicam, el Festival Internacional de Teatre i Circ d’Amposta, en el qual també hi ha espectacles familiars de clown, de circ i de dansa i moviment, com el Eh man, he. La mecánica del alma, de Zero en Conducta. En tot cas, també us hem fet una selecció d’espectacles a banda d’aquestes dos grans esdeveniments.

 • Enginys Eko.poètiks, de la Companyia Katakrak. Aquesta és una instal·lació interactiva per a tots els públics. Cada artilugi és únic i autònom i tots junts creen un espai original, lúdic i participatiu. En aquest treball complementem els tres eixos de la companyia: creativitat, reciclatge i joc amb els principis bàsics de l’electricitat, l’electrònica, les energies renovables i… un xic de poesia. Per a tots els públics. Gratuït. Dissabte 12 a les 16h, al Parc Astronòmic Montsec d’Àger.

 • Italino Grand Hotel, de la Companyia La Tal. Un Hotel situat en una gran ciutat. Milers d’hostes se acomoden a les cambres. Centenars de llits i milers de llençols per rentar. Algú realitza aquest treball titànic. El personal de neteja obre la porteta del final del passadís i llença els llençols i arriben nets planxats i perfumats per un elevador, Què hi ha rere de la porteta? A l’últim soterrani trobem la bugaderia. Un personatge recull, neteja , planxa, perfuma, llençols. Viu i somia entre llençols, en aquets espai fosc, però ple de sentiments. Ha fet de la seva solitud una manera de viure,…conversa amb les màquines de rentar, de planxar, és baralla i riu amb elles, fins i tot crea mons amb la seva ombra, de fet la seva ombra és converteix en un personatge més que conviu amb ell entre llençols. La seva connexió amb el món és a traves dels altaveus de les màquines per on els treballadors de l’hotel es comuniquen amb ell. Hi han dues veus que el salven del tedi i la indiferència, una amb la que comparteix camaraderia, humor, confidències i una altra tendra, dolça, plena de llum, que és una promesa d’amor Aquestes dues veus fan que cada dia sigui diferent, fan que cada dia ell esperi el moment d’escoltar-les i fan que ell intueixi el món i la vida que…potser en algun moment podrà veure. Per a tots els públics. 6,00 € / 5,00 € / 4,50 €. Diumenge 13 a les 18h, al Teatre Municipal Foment, de Juneda.

Comments are closed.

 • Una iniciativa de:
  Associació Professional de teatre per a tots els públics
  Amb el suport de:
  Col·labora:
  col·labora Diputació de Barcelona                 Institut d'Estudis Ilerdencs         Diputació de Lleida        Ajuntament de Barcelona

Pin It on Pinterest

Share This