26 / 07 / 18

DESTACATS: imaginació, surrealisme, molt circ i molta música per tancar el juliol

Tanquem el juliol i, per sort, els escenaris i els carrers no ens donen treva. Continua el Grec2018, La Puntual manté la temporada de titelles, el Festival Deltebre Dansa acaba amb un munt d’espectacles en un espai inigualable… què més? Per si no en teniu prou, la nostra agenda està farcida de circ, de música, d’humor, d’imaginació. I com cada dijous, aquí teniu els nostres 5 destacats:

Tocatico-Tocatá (Festival Grec2018) de la companyia Factoria Los Sánchez/Imaginary Landscape Factory. Una nit de pesca a bord d’un vaixell-piano transportarà els més petits al món poètic, surrealista i musical del desaparegut músic i performer Carles Santos. Divendres 27 a les 17h i dissabte 28 a les 17h i a les 18.30h al Mercat de les Flors – Sala PB de Barcelona.

Minute de la companyia JAM. En un temps en què la fotografia digital ha deixat enrere l’època dels rodets i els revelats i on ningú es preocupa del nombre de fotos que realitza, un aficionat a la fotografia es passeja per pobles i ciutats amb la seva antiga càmera de fotos, cercant aquelles cares que ell considera més fotogèniques. Divendres 27 a les 21h a la Roca d’en Maig, Lloret de Mar.

Tandarica Circus de la companyia Cia Passabarret. Aquesta troupe d’artistes fa molts anys que recorre el món oferint el seu excèntric espectacle circense, amb un regust clàssic, zíngar i farcit d’elements sorpresa. Per aixó es desplacen amb el seu cotxe, que es converteix en l’escenari de les seves bogeries a cadascun dels pobles en els que hi posen el peu. Ells saben que el públic espera molt d’ells i surten a matar, amb el seu espectacle de circ, que és el que ells en veritat saben fer… o aixó diuen, vaja. Dissabte 28 a les 19h a la Plaça de la Vila de Santa Maria de Palautordera.

Que peti la plaça! de la companyia Xip Xap Teatre. Que peti la plaça! té com a premisses les mateixes que tots els nostres espectacles d’animació: participació total de la totalitat del públic, gresca, molt moviment i qualitat de les seves cançons i danses. Diumenge 29 a les 18h a Llavorsí.

Manneken’s Piss de la companyia Campi Qui Pugui. Instal·lació artística còmica i multidisciplinària que s’inspira en la font Manneken Pis de Brussel·les Ha arribat el moment d’inaugurar la nova font de la ciutat. Bronze, llum i aigua. I unes figures ben especials, aparentment immòbils. Espectacle sense paraules, dirigit per Toti Toronell, que juga amb el llenguatge de les màscares i un histrionisme que evoca la commedia dell’arte. Realisme i superrealisme; estètica, moviment, sorpreses i interacció amb el públic. Diumenge 28 a les 19.15h i a les 20.15 als Jardins Vicenç Pujol (dalt) de Torelló.

Si s’acaben les vacances, celebreu-ho amb teatre. I si ara comencen, doncs millor: arts escèniques per estrenar-les.

A gaudir!

Comments are closed.

Pin It on Pinterest

Share This