10 / 11 / 17

DESTACATS: Festivals de titelles, una festa i 5 espectacles més

Entre els festivals Guant de Valls (amb extensions a Alcover, el Morell i la Pobla de Mafumet) i la Mostra de Sant Cugat del Vallès, aquest cap de setmana estarem molt ben acompanyats pels titelles. I a més a més, arrenca el Festival El Més Petit de Tots que, fins diumenge 26 de novembre, s’estendrà a 11 ciutats. Aquest dissabte donarà el tret de sortida amb els jocs ‘Terra de gegants’ d’Efímer, el conte desplegat dins un camió ‘El secret de la Nanna’ de la Companyia Anna Roca i l’explosió de colors ‘Blanko’ de la mà i els pinzells de l’artista JOHNman.

Consulteu l’agenda per trobar aquestes i d’altres propostes, com les 5 que us recomanem especialment des d’EscenaFamiliar:

‘La pastissera i el follets’ de L’Estaquirot teatre. La pastissera Neus està inquieta perquè passen coses estranyes a l’obrador. El que no sap és que des de fa molt anys hi viuen uns follets i que, junts, acabaran fent “els pastissos de fer riure”. Dissabte a les 18h al Centre Cívic i Cultural la Fàbrica de Santa Eulàlia de Ronçana. De 3 a 7 anys.

 

‘Loops’ d’Engruna Teatre. Un joc sobre el pas del temps, un cant a la vida i a la idea de la continuïtat i l’herència de la mà de la Zig i la Zag. Experiència i inexperiència, violoncel i flauta, anar i tornar, omplir i buidar… Dissabte a les 18h al Teatre Auditori Can Palots de Canovelles. A partir de 3 anys.

 

‘El peix Irisat’ de Tanaka Teatre. És l’animal més bonic de tot l’oceà, però es troba molt sol. Per què els altres peixos no volen jugar amb ell? Aventures submarines amb un munt d’amics. Diumenge a les 11h i a les 12h Porta 4 de Barcelona, on farà mini-temporada tots els diumenges fins el 26 de novembre. A partir de 3 anys.

 

‘El petit piano’ de Centre de Titelles de Lleida. Hi ha pianos que amaguen històries meravelloses. Això és el que descobreix la Nona quan sent el seu avi tocar l’antic piano de casa seva. Un piano que va ser d’Enric Granados. Diumenge a les 17:30h al Casal d’Olesa de Montserrat. Públic infantil.

 

‘AKÄSHIA, el viatge de la llum’ d’El Cau de l’Unicorn. Teatre negre protagonitzat per una nena, l’Alba, enamorada dels llibres. Quan ja es va llegir tots els de l’escola i de la biblioteca del poble va descobrir que existia la Biblioteca d’Akäshia. Diumenge a les 18h al Teatre Principal d’Arenys de Mar. De 5 a 9 anys.

Comments are closed.

Pin It on Pinterest

Share This