23 / 11 / 17

DESTACATS: Festivals, cicles i espectacles variats

Aquest és l’últim cap de setmana del Festival El Més Petit de Tots per a infants de 0 a 5 anys a diversos teatres del país. També arrenca l’emblemàtic Cicle de teatre per a nois i noies Cavall Fort de Lleida i, dins El Lliure dels Nens del Teatre Lliure, el muntatge de dansa i titelles ‘Molsa’ de Thomas Noone Dance pren el relleu al musical ‘Renard o el llibre de les bèsties’ de Teatre Obligatori (últims dies en cartell!).

Hem revisat de dalt a baix l’agenda d’Escena Familiar i hem seleccionat aquests 5 destacats, però no deixis de remenar-la, que hi ha molts més espectacles!

‘Maure el dinosaure’ de Teatre Nu. La Martina i en Maure (que és un dinosaure blau, gros i de punxes blanques) són dos amics inseparables. Comparteixen jocs, somnis i aventures. Què farien un sense l’altre? Aquest dissabte a les 17:30h inicia temporada al SAT! Teatre de Barcelona. Hi serà fins el 17 de desembre. De 2 a 8 anys.

 

‘Cösmix’ de Teatre Mòbil. 2 viatgers infatigables, estranys i extravagants, arriben a l’escenari programats per fer riure. Com dos homes orquestra, despleguen les seves millors habilitats: Fan música impossible, teatre reciclàssic, l’animal i, fins i tot, avancen el futur! Diumenge a les 11:30h al Teatre Principal de Lleida, dins el Cicle Cavall Fort. A partir de 5 anys.

 

‘Històries de Jazz’ de Pentina el gat. La Harpo’s Band és el quintet de jazz que amenitza les nits d’un club anomenat “Black Perry”, a Chicago. Aquest és el punt de partida en què cinc músics (saxo, trompeta, piano, contrabaix, piano i bateria) interpreten un repertori de blues, dixieland, swing, be-bop, latin-jazz i fusió. Diumenge a les 12h al Casal Casablanca de Sant Boi de Llobregat. Públic familiar.

 

‘Monstres Monstruosos’ de Toc de Retruc. Cançons i música en directe amb la utilització d’instruments curiosos, una plàstica cuidada i un tractament de la dramatúrgia que uneix poesia i humor. Diumenge a les 18h al Centre Cultural de Sant Pol de Mar. De 4 a 8 anys.

 

‘Molsa’ de Thomas Noone Dance (estrena!). Una adaptació de la novel·la de David Cirici que ha enlluernat lectors petits i grans. Parla de la misèria i la desesperació de la guerra, però també és un cant a l’amor, l’amistat, la fraternitat i la solidaritat. Aquest dissabte a les 12h inicia temporada al Teatre Lliure. Hi serà fins el 17 de desembre. A partir de 8 anys.

 

Comments are closed.

Pin It on Pinterest

Share This