10 / 05 / 18

DESTACATS: Festa, teatre i carrer per aquest cap de setmana

Entrem en calor i es ve un cap de setmana que més que primavera, ja sap a estiu. Aprofita el bon temps i sal al carrer, t’esperen Trapezi a Reus, la Fira de Tittelles de Gavà i els nostres 5 destacats d’aquesta setmana:

Transhumància de Xip Xap Teatre. La transhumància és la migració estacional dels ramats a la recerca de les pastures allà on n’hi hagi segons l’època de l’any: pastures a la muntanya a l’estiu i pastures a la plana a l’hivern. Dissabte 12 a les 12h a Algelaguer. 

Manneken’s Piss de la companyia Campi Qui Pugui. Ha arribat el moment d’inaugurar la nova font de la ciutat. Bronze, llum i aigua. I unes figures ben especials, aparentment immòbils. Espectacle sense paraules, dirigit per Toti Toronell, que juga amb el llenguatge de les màscares i un histrionisme que evoca la commedia dell’arte. L’espectacle forma part del programa de la Festa Major de Lleida. Divendres 11 a les 11h i a les 12h a Lleida.

Mrs. Brownie de la companyia Teatre Nu. Mrs. Brownie, una diva de la música negra americana, viurà els seus darrers dies entre el record i la nostàlgia que li encomanen les cançons que la van portar a l’èxit més esclatant. Veurem amb tendresa i humor la humanitat d’algú que, després de ser considerat un mite, ha d’afrontar el seu final com qualsevol altra persona. Dissabte 12 a les 21h a Castellterçol.

Folkids de Afònix Produccions & Pep LópezEspectacle de ball per a infants i públic familiar plantejat sobre la participació directe del públic, des del primer moment i seguint les directrius marcades des de l’escenari. Diverteix el públic infantil sense oblidar que, gairebé sempre, aquest ve acompanyat d’adults. Per això, el tractament de l’espectacle fuig d’infantilismes i fórmules tòpiques. Diumenge 13 a les 12h a Martorell. 

L’Avi Tonet de la companyia Jordi del Rio. En Magí, és un nen que arriba com cada dia a l’escola. Avui la seva tutora els encomana una tasca molt especial. Hauran d’escriure una redacció sobre algun ésser estimat, familiar, amic… Amb el que tinguin una estreta relació i que se l’estimin molt. En Magí tria escriure sobre el seu avi, l’avi Tonet que malauradament fa uns mesos que es va morir i en Magí encara el troba molt a faltar. Diumenge 13 a les 12h a Òdena. 

 

Comments are closed.

Pin It on Pinterest

Share This