27 / 12 / 19

DESTACATS / Espectacles familiars, el millor remei contra l’avorriment pel darrer cap de setmana d’aquest 2019

No us podreu queixar! L’oferta d’espectacles per aquest cap de setmana, el darrer de l’any, és completíssima i el millor remei per a l’avorriment. Voleu desenganxar la mainada de la pantalla? Busqueu a la nostra agenda i trieu aquell espectacle que us caigui més a prop, o el que us faci més peça. Hi ha de tot, des de circ, passant per instal·lacions, teatre de carrer, de sala, dansa, titelles… Pareu especial atenció al cicle de familiars del Mercat de les Flors d’aquests dies i també al Festival Fum, Fum Fum del barri de Magraners, de Lleida, que ofereix funcions de Canço de Nadal i Gretel i Hansel, de Zum-Zum Teatre. Gaudiu del darrer cap de setmana del 2019!

 • Colors de Monstre, de Tombs Creatius Cia. d’Arts de Carrer. Us agrada jugar i posar a prova el vostre enginy? Aquesta col·lecció de jocs de fusta fets artesanalment és un repte per a persones de totes les edats, una oportunitat de treure l’infant que portem a dins i jugar amb objectes que també són obres d’art. L’ambientació d’aquestes instal·lacions de fusta està basada en les il·lustracions de l’artista Carles Porta. Colors de Monstre no és només una forma de divertir-se tota la família, també és una reivindicació de l’espai públic com a lloc per gaudir de la cultura. Sortim a jugar a les places! Per a tots els públics. Gratuït. Dissabte 28, a les 11h a la Plaça Doctor Robert de Sabadell.

 • Hamelí, de la companyia Xip Xap Teatre. Alguns clàssics tenen el poder de sobreviure al pas del temps i continuar oferint lectures que ens resulten completament contemporànies. Com Hamelí, un espectacle basant en un conte clàssic que manté viva una essència que pensem que és imprescindible explicar. Hamelí explica la misteriosa desgràcia d’una vila que ben bé podria ser la teva, on conviuen tots els veïns i veïnes, amb les seves alegries i les seves discòrdies, però un fet farà que la seva convivència es vegi alterada de forma dramàtica, la població es envaïda per una plaga de rates, però ningú sap d’on han vingut, o potser es que no han vingut d’enlloc. I sempre han estat allí? A partir de 4 anys 6 € – 10 €. Dissabte 28 i diumenge 29, a les 18h al Teatre Municipal Julieta Agustí, de Lleida.

 • La llebre i la tortuga, de la companyia Teatre Nu. A La llebre i la tortuga ens fixem en una història popular per fer-la viure als carrers de pobles i ciutats, per posar davant del ulls de la gent la realitat d’uns personatges mítics i convertir el públic i el seu espai quotidià en protagonistes. L’espectacle vol explicar la coneguda faula d’Isop i compartir- la amb la gent que passa pel carrer. La llebre i la tortuga són mig mecànics, mig reals. Cada personatge viatja en un vehicle que és una mena d’alterego, un titella mecànic sobre el qual es desplacen els actors. Arriba al vostre poble o ciutat Isop Martínez de la Vega, jutge de pau i àrbitre mediador, per reviure la faula que va explicar el seu avantpassat llunyà. Vol que la llebre i la tortuga tornin a disputar una carrera per, d’una vegada per totes, entendre què va passar i reconciliar els dos personatges. Per fer-ho, comptarà amb l’ajuda i la col·laboració del públic, part activa de la història i membre indispensable per a resoldre el conflicte. Per a tots els públics. Gratuït. Dissabte 28, a les 19h als carrers del centre de Reus.

Comments are closed.

 • Una iniciativa de:
  Associació Professional de teatre per a tots els públics
  Amb el suport de:
  Col·labora:
  col·labora Diputació de Barcelona                 Institut d'Estudis Ilerdencs         Diputació de Lleida        Ajuntament de Barcelona

Pin It on Pinterest

Share This