30 / 11 / 17

DESTACATS: Un espectacle us està esperant…

Per aquest primer cap de setmana de desembre tenim l’inici del Festival de Putxinel·lis d’Hivern de La Puntual a Barcelona i la continuació del Cicle de teatre per a nois i noies Cavall Fort de Lleida. A més a més, el Teatre Nacional de Catalunya arrenca la programació del TNC Petit, que fins al maig farà pujar a l’escenari 4 espectacles que combinen dansa, teatre, titelles, audiovisual i circ.

Tot això i molt més! L’agenda està plena de propostes! Aquí teniu els 5 destacats d’EscenaFamiliar. Mireu, remeneu i trieu, hi ha un espectacle que us està esperant…

En Jan titellade Centre de Titelles de Lleida. En Jan, un titella aventurer, intentarà ajudar el seu amic el grill. Comença així un recorregut de sons i sorolls que ens portarà a una gran ciutat, a la platja, a una tempesta i finalment al bosc. Dissabte a les 11h, 12:30h i 17h al Palau de la Música de Barcelona. De 2 a 5 anys. Dins el Cicle de concerts familiars (a més del cicle Les Escoles al Palau, on s’ha programat 19 temporades consecutives).

 

Petits Prínceps de Cia. MiniMuMusic. A la Clara li agrada badar, tarararejar melodies, fer pampallugues amb les mans i deixar-se endur onades amunt, onades avall… A en Marçal li agrada jugar amb instruments de música i posar-se cap per avall. Junts composaran cançons i navegaran d’un joc a l’altre. Dissabte a les 12h a la Casa Orlandai de Barcelona. Per a tots els públics.

 

My baby is a queende La petita malumaluga. Figures que ballen. Accions reflectides en el mirall. Músics eteris i invisibles que observen i acompanyen. Els orígens, la discapacitat, el gènere, els pensaments. Un recorregut per la diferència i per qui i com la mira. Dissabte a les 16h, 17h, 18h i diumenge a les 10:30h, 11:30h, 12:30h a la Sala Tallers del TNC. De 0 a 3 anys. Inici de mini-temporada dins El TNC Petit.

 

Un llençol d’estels d’Afònix Produccions & Pep López. Un seguit d’històries inversemblants en format de cançons de creació. Amb una gran dosi d’humor, poesia, tendresa i participació activa del públic familiar en tot moment. Diumenge a les 11:30h al Teatre Principal de Lleida. A partir de 4 anys. Dins el Cicle de teatre per a nois i noies XLV Cavall Fort.

 

Minimónde Mons Dansa i Educació. On van a parar totes les històries inventades? A la Lua li agrada descobrir les coses que s’amaguen a l’habitació dels nens… Li encanta entrar per l’armari quan ells se’n van i trobar totes aquestes idees que cauen dels seus caps mentre juguen. Diumenge a les 17:30h a l’Ateneu Vilassanès de Vilassar de Mar. D’1 a 6 anys.

Comments are closed.

Pin It on Pinterest

Share This