21 / 02 / 19

DESTACATS/ Emocions, música, clowns, circ i arts de carrer: el final del febrer ho té tot

A les acaballes del mes de febrer, ens espolsem el fred que ens havia encarcarat i comencem a sortir al carrer. Ens esperen propostes per divertir-nos amb arts escèniques i música. Per exemple, aquest divendres, a Lleida, la PUCK Cinema Caravana es planta a la plaça de la Llotja amb motiu de l’Animac i serà una bona oportunitat de veure pel·lícules especials en un entorn especial. Aquests dies també tenim concerts al carrer, com el que destaquem de Pentina el Gat.

I és que tenim ganes de sortir de les sales, però sobretot de gaudir de bons espectacles. I això ho trobem a dins i fora dels teatres. Programes com Tous en Família ens porten un cap de setmana més propostes interessants, com Mare Terra. I per poder triar, com sempre, us proposem cinc espectacles arreu del territori. També us podeu submergir entre les més de 70 idees de la nostra agenda, però si no, aquí teniu una mica de teatre d’emocions, de clown, de titelles i circ, de música al carrer i d’història musical:

  • Amour de la companyia Marie de JonghUn espectacle per a públic de totes les edats que ens avisa de la curta distància que hi ha entre la desafecció i l’amor incondicional. Un cant a alliberar-nos dels prejudicis i estimar els qui són diferents. Un espectacle recomanat a partir de 7 anys. Divendres 22 a les 20.30hal Teatre Municipal de Girona.

  • Monsieur Croche de la companyia del Príncep TotilauUn espectacle d’actors, titelles i màscares per a infants, amb música per a piano interpretada en directe de Claude Debussy, tot recordant la importància d’aquesta figura de la història de la música. Un espectacle recomanat a partir de 3 anys. Diumenge 24 a les 12ha l’Espai Maragall de Gavà.

  • Universari de la companyia Marcel GrosEn un petit univers de lletres vocals que es transformen en edificis i paisatges, el Marcel juga amb les paraules i els objectes, transformant la realitat pel camí dels riures i la imaginació. Un espectacle de clown recomanat a partir de 3 anys. Diumenge 24 a les 18h, al Teatre Municipal d’Artesa de Lleida.

  • El meu nom és Hor de la companyia Psirc. Basada en fets reals, quan els dos artistes de circ van fer una excursió al camp on s’havia criat un d’ells. Dins d’una cova que desconeixien, es troben amb les seves ombres. I la foscor, el silenci i la pèrdua del sentit del temps, creen un espai on desprendre’s lliurement del que són per mostrar-se al públic. Un espectacle de circ i titelles recomanat per a tots els públics. Diumenge 24 a les 19hal Convent de les Arts d’Alcover.

Ens explicareu què us han semblat? Si us agraden, aplaudiu!

Comments are closed.

Pin It on Pinterest

Share This