23 / 01 / 20

DESTACATS / El teatre familiar és el millor antídot contra el mal temps, comproveu-ho!

Aquesta setmana el mal temps ens ha fet força la guitza i durant el cap de setmana sembla que afluixa, tot i que en alguna zona encara en patirem. Sabeu quin és el millor antídot per oblidar-se durant una estona d’aquest mal temps? El teatre familiar! L’oferta d’aquest cap de setmana és ingent. Atenció a l’inici del mes a la sala La Puntual de Barcelona, que rep la visita de Binixiflat Titelles amb Pauuuuuu, i també a la visita dels virtuosos del titella de fil, De Filippo Marionette, a la sala Porta 4, també de Barcelona, amb l’espectacle Penjant d’un fil. Nosaltres us fem una proposta de tria, però sapigueu  que hi ha espectacles arreu del territori català i ho trobareu a la nostra agenda. Bon cap de setmana de teatre!

 • Loops, de la companyia Engruna Teatre. La Zig i la Zag busquen alguna cosa. Les mou la curiositat. Una porta un pes feixuc a l’esquena, que la fa caminar lenta però constant. L’altra no porta res, llevat d’una capseta al cap, on hi emmagatzema tot allò que viu. L’una és l’experiència, l’altra la inexperiència. L’una toca el violoncel, l’altra la flauta. L’una ja en torna, l’altra encara hi va. Donant voltes pel món, es trobaran. I aquest encontre les farà créixer: l’una es buidarà i l’altra s’omplirà. Un joc sobre el pas del temps, un cant a la vida i a la idea de la continuïtat i l’herència. A partir de 3 anys. 10€/6€. Dissabte 25, a les 18h, al Teatre Municipal de l’Escorxador (Lleida).

 • Un dia, de la companyia Roseland Musical. En un racó de bosc, entre bolets i fulles que amaguen sorpreses, dorm el nostre personatge acaronat per una dolça melodia. Al despertar, la seva curiositat l’empaitarà i anirà descobrint com és Un dia per als més menuts en una gran ciutat. No serà Un dia com un altre per a ell, tot ple de novetats, però si pels petits espectadors que, a poc a poc i pas a pas, veuen aparèixer en la màgica transformació d’aquest racó de bosc els seus objectes, els seus sons, les seves aventures, les seves emocions, fins i tot on s’acaronen els seus somnis! D’1 a 5 anys. 9,50 € / 8,50 € / 7,00 €. Diumenge 26, a les 11h, 12h i 17h al SAT! Teatre (Barcelona).

 • En Joan sense por, de la Cia. Més Tumàcat. De la mà d’un dels contes més coneguts dels germans Grimm parlarem d’una cosa que tots tenim, la por. Què és la por? Quines diferències hi ha entre la prudència, la valentia i la temeritat? És bo sentir por? I els monstres, en tenen de por? Doncs en Joan, no sap que és la por… La busquem? Agafa la maleta i acompanya a en Joan en un viatge ple de diables de foc, fantasmes de pirates i monstres terribles!!! Vine i viuràs una experiència per cagar-se de por i pixar-se de riure sense passar pel lavabo! Per a tots els públics. 8,5€ / 9,5€. Diumenge 26, a les 12h i a les 18h al Lluïsos Teatre (Barcelona).

Comments are closed.

 • Una iniciativa de:
  Associació Professional de teatre per a tots els públics
  Amb el suport de:
  Col·labora:
  col·labora Diputació de Barcelona                 Institut d'Estudis Ilerdencs         Diputació de Lleida        Ajuntament de Barcelona

Pin It on Pinterest

Share This