4 / 07 / 19

DESTACATS / El juliol comença amb abundància de festivals i espectacles familiars per triar i remenar

El primer cap de setmana de juliol és possible que tingueu uns quants problemes per decidir què fareu, què anireu a veure, perquè l’oferta és bastíssima. La cita més multitudinària i amb una oferta més completa serà, possiblement, el Festival Al Carrer de Viladecans, que presenta un cartell magnífic, amb gairebé una quarantena d’espectacles de tota mena, des d’Animació, a arts de carrer, música, circ, clown, teatre, gest, dansa… Hi podreu gaudir, entre d’altres, de Cascai Teatre, Ye Orbayu, Espai Munta Titella, Dioptries, Carman, Flou Papagayo, Back2Classics, los Extinbtos, Txema the postman, Hippos o Asteroid.

Continua en marxa el Festival de Titelles del Moianès, amb espectacles i exposicions, però també podeu gaudir del Festival Per Amor a l’Hart de l’Hospitalet de Llobregat, on durant tres dies els espectacles de circ, dansa i música ocuparan la Rambla Marina (espai on es representen els espectacles de petit i mitjà format) i la Plaça Lluís Companys i Jover (on es representen els espectacles de llarga durada i de gran format). El circ ocupa un lloc predominant en la programació, que és bàsicament per a un públic familiar.

Una altra cita imprescindible és el Festival Llegendes de Catalunya, que es celebra a Sant Martí de Tous. Escape Room, espectacles de dansa, teatre, circ, de carrer, contes i rondalles, instal·lacions… Finalment, abans de passar a les nostres recomanacions puntuals del cap de setmana, també us proposem assistir al cicle Sant Martí de Circ, al districte de Sant Martí de Barcelona, que és un festival circense de petit format impulsat i organitzat per l’Associació de Professionals de Circ de Catalunya (APCC). I també, per aquest cap de setmana:

 • L’arbre de les sabates, de la companyia Pea Green Boat. En Tim no troba la seva sabata esquerra. La busca per tot arreu fins que la Sra. Gris li diu que segurament la trobarà en un arbre molt especial. Seguint les instruccions de l´àvia, en Tim, tot saltant a peu coix, fa un viatge per tal de trobar la sabata perduda. “L´arbre de les sabates està inspirat en un arbre que Emilia Lang veure a Xipre, on hi penjaven draps i notes de paper amb missatges secrets. La idea lligava amb un tema ancestral i recurrent en els contes populars de moltes cultures: l´arbre dels desigs“. Public familiar. Taquilla inversa. Divendres 5 a les 19:30h, al Centre Cívic de Calders.

 • L’ombra de Pintoxo, de la companyia La Puntual. Al final del conte en Pinotxo es va convertir en un nen de debò, i com tots els nens de carn i ossos també es va fer gran. En l’ambient de segona Revolució Industrial, època de grans invents, en Pinotxo ja és gran i des del seu taller ens explica la seva història a través d’ombres xineses, titelles i marionetes. Una versió divertida i poètica del clàssic de C. Collodi. A partir de 3 anys. 9€/8€. Dissabte 6 a les 19:00h, a La Puntual de Barcelona.

 • Hathi, del Centre de Titelles de Lleida. Un gran elefant s’obre camí per la ciutat a pas ferm i solemne. Acompanyat per un guia i cuidador, recorre tot el món fomentant el respecte als animals i la natura. Al seu país d’origen, l’Índia, és un animal molt respectat i per a molts inclús sagrat, però això no és així a tot arreu. El seu caminar elegant al ritme de la música hindú et portarà a la jungla que l’ha vist néixer. Però no tinguis por, l’Hathi no és de témer si el tractes amb estima i respecte. Gaudir del seu moviment és ja un veritable espectacle. Per a tots els públics. Gratuït. Diumenge 7 a les 19:30h, a la Plaça de la Vila de Viladecans.

Comments are closed.

 • Una iniciativa de:
  Associació Professional de teatre per a tots els públics
  Amb el suport de:
  Col·labora:
  col·labora Diputació de Barcelona                 Institut d'Estudis Ilerdencs         Diputació de Lleida        Ajuntament de Barcelona

Pin It on Pinterest

Share This