22 / 11 / 18

DESTACATS: Dues estrenes, clown, música i silencis per acomiadar el novembre

Segur que us venen de gust els plans que us volem recomanar per gaudir de l’últim cap de setmana del novembre. Abans d’entrar en matèria i parlar de les estrenes que destaquem, cal recordar que aquest divendres, dissabte i diumenge s’acaben els espectacles d’El Més Petit de Tots, el festival català que acull al llarg i ample del país propostes especialment pensades per a la canalla més petita. Si al nostre buscador poseu “El Més Petit de Tots” us apareixeran tots els espectacles del cicle i podreu triar. A més, aquests dies també podeu passar per Valls i els pobles del voltant, on els titelles celebren una gran festa amb espectacles, tallers i exposicions sobre aquest gènere teatral, al 14è Festival Guant.

Més coses? A Sant Gregori, arriben a l’equador del seu particular novembre teatral, amb el segon cap de setmana de la 13a Mostra d’Espectacles Familiars de Petit Format, que us encantarà. Aquests dies porten, entre d’altres, L’oníric món de DINS d’HoloquéBababà de Com Sona, Laika de Xirriquiteula TeatreThe Flamingo’s de Los Herrerita. Gens malament, oi? Ah, i si voleu noves experiències, també podeu optar per anar a veure Les Supertietes de Les Bianchis a la Sala Beckett que, per primer cop, programa espectacles per al públic familiar.

Entre els 5 espectacles que cada setmana destaquem de la nostra farcidíssima agenda, avui tenim música i animació, un espectacle pensat especialment per a públic amb problemes auditius, clown del bo i també dues estrenes. Una, a Catalunya, la de L’Estaquirot Teatre, que porta a Arenys de Mar L’aventura d’avorrir-se. I l’altra, recent sortida del taller, Grand Hotel Italinode la companyia La Tal a Ullastrell. Remeneu, trieu, gaudiu i aplaudiu:

Zum de la companyia La Tresca i la VerdescaEspectacle musical d’animació molt participatiu en què els membres del grup, vestits d’abelles, canten i ballen en directe amb un ampli ventall d’instruments. L’acció passa fora de l’escenari, de manera que la gent es converteix en la protagonista a través de la música. Recomanat per a tots els públics. Dissabte 24 a les 11.30h a la Plaça Prim de Reus.

Grand Hotel Italino de la companyia La Tal. ESTRENA. Un personatge recull, neteja , planxa, perfuma a la bugaderia d’un gran hotel. Viu i somia entre llençols, en aquets espai fosc, però ple de sentiments, on ha fet de la solitud una manera de viure. Allà conversa amb les màquines, es baralla i riu amb elles i espera les veus que arriben a través dels altaveus, com una promesa d’amor i humor que el salven de la indiferència. Potser en algun moment viurà la vida que intueix a través d’elles. Recomanat per a tots els públics. Diumenge 25 a les 12h al Casal Cultural i Recreatiu d’Ullastrell.

El silenci d’Hamelin de la companyia Farrés Brothers i CiaQuè passaria si al conte del famós flautista hi hagués una nena sorda? Aquesta és la premisa que ha fet engegar el nou projecte de Farrés Brothers i Cia. Un personatge inventat que detona l’argument original, que el fa esclatar des d’una altra mirada. Una mirada sense el brogit de la ciutat, sense crits, sense música encantada. Recomanat a partir de 7 anys. Diumenge 25 a les 18h al Teatre Municipal La Catòlica de Sant Hipòlit de Voltregà.

Hats de la companyia JAMUna vida acomodada o una vida somiada? Surt de la teva zona de confort, aparca la monotonia, la rutina i lluita pels teus somnis perquè la possibilitat de realitzar-los és el que fa que la vida tingui sentit. Que la por al fracàs no t’aturi! Pensa, creu i atreveix-te. JAM aconsegueix transmetre’ns aquest dilema d’una manera entranyable, divertida i encisadora. Amb un estil personal marca de la casa teixeix la que ha estat fins al moment la seva creació més personal. Recomanat per a tots els públics. Diumenge 25 a les 18h al Teatre Municipal d’Artesa de Lleida.

L’aventura d’avorrir-se de la companyia L’Estaquirot Teatre. ESTRENA A CATALUNYA. La Rita és una nena que, tot i tenir moltes joguines, sempre s’avorreix i no sap jugar sola. Però un dia a casa de l’àvia, amb un simple aneguet de goma, comença una aventura que la portarà  a viatjar amb la imaginació al món dels colors, descobrint personatges sorprenents. Recomanat a partir de 3 anys. Diumenge 25 a les 18h al Teatre Principal d’Arenys de Mar.

Per quina us decidiu? Ens podeu fer la crítica i posar puntuació als espectacles. No oblideu que la vostra opinió és la millor recomanació.

 

Comments are closed.

Pin It on Pinterest

Share This