19 / 04 / 18

DESTACATS: Dracs i més dracs! Espectacles familiars per al cap de setmana de Sant Jordi

Arriba Sant Jordi i amb ell un munt de teatre! No et perdis els espectacles destacats d’aquesta setmana, on el toc medieval i els dracs ompliran places i escenaris:

Momo de la Companyia de Teatre Anna Roca. Momo posseeix la meravellosa qualitat de saber escoltar els altres i desitja ajudar la gent a humanitzar les seves vides, sobretot quan els homes grisos decideixen apoderar-se d’un dels béns més preuats de les persones: el seu temps. Perquè el temps és vida. I la vida resideix al cor. Dissabte 21 a les 18h a Sant Celoni.

The Incredible Box de la Cia La Tal. Quan es va estrenar, fa 150 anys, ‘The Incredible Box’ va ser un èxit. Mostraven l’excel·lència i reunien el millor d’aquell moment. La millor cantant d’òpera, la de la veu més cristal·lina, el millor mag del planeta, el més audaç, el millor acròbata… Tots sortien de dins d’un decorat extraordinari. Ara, el director i dos excèntrics ajudants intenten mantenir la grandesa del show. Dissabte 21 a les 19h a Sant Martí de Tous.

Dragon St. de la companyia JAM. Un Drac, un cavaller, un rei, una princesa… un drac ha arribat a la ciutat, amb un cavaller i el seu ajudant. Una divertida història que posa entredit les moltes llegendes que s’expliquen de dracs i cavallers. La fera ja ha arribat! Diumenge 22 a les 12h a Cambrils.

Per terra de dracs, de Pep López està de doble funció! La Martina i en Dídac són dos germans que, tot remenant calaixos, troben un llibre sobre dracs i altres éssers mitològics. Junts decideixen esbrinar què hi ha de cert en tot allò. Diumenge 22 a les 12 h a Sant Boi de Llobregat i a les 17.30 h. a Olesa de Montserrat.

El llop ferotge, de la Companyia del Príncep Totilau. El llop ha estat caçat. Després d’haver-se menjat la caputxeta, l’àvia, sis cabretes i gairebé tres porquets, ha d’enfrontar-se a un judici popular, en el qual declararan les mares d’aquests personatges. Diumenge 22 a les 18 h. a Badalona.

I no oblideu que aquest cap de setmana tenim el Sismògraf a Olot, el Festival que detecta el moviment.

Comments are closed.

Pin It on Pinterest

Share This