28 / 11 / 19

DESTACATS / Donem la benvinguda al desembre aquest cap de setmana amb un munt d’espectacles

Aquest cap de setmana encetem el darrer mes de l’any, el desembre, i l’oferta d’espectacles familiars no pot ser més completa. Consulteu la nostra agenda, que segur que trobeu algun espectacle que us interessi. L’Estenedor Teatre porta Dos porquets i una porqueta al Mercat Municipal de Sants divendres i dissabte en sessions dobles; també trobareu espectacles de carrer com Carilló de La Tal (Sant Celoni), Revolució (Sant Just) i La Harpo’s Band surt al carrer (la Garriga) de Pentina el Gat, Propers de Fadunito (Tarragona), Transhumància (Sant Vicenç dels Horts) i Que peti la plaça (l’Hospitalet de Ll.) de Xip Xap, o un munt de propostes de sala. D’enetre aquestes caldria destacar-ne una de ben especial, la funció que oferirà Festuc Teatre d’Adéu, Peter Pan, divendres a les 7 de la tarda, al Centre Cultural Sant Jordi, de Montblanc. És una funció especial perquè està emmarcada en els actes de la Riuada Solidària al Francolí, a benefici dels afectats pel recent episodi de pluges al nostre país. Cal omplir la Sala! I per la resta del cap de setmana, aquestes són les nostres propostes.

 • Carilló, de la Companyia La Tal. El rellotge es posa en moviment. Tots els engranatges comencen a moure’s i els personatges, que imiten els ninots dels rellotges, apareixen a ritme de carilló. Un rellotger fa de fil conductor per explicar les diferents històries que, sempre en to d’humor, veurem aparèixer. Històries de pallassos, d’amor i gelosia, de baralles barroques i passionals… fins a una recreació de l’òpera Carmen. Per a tots els públics. Gratuït. Dissabte 30, a les 18h a la Plaça de la Vila de Sant Celoni.

 • Blowing, de la companyia Múcab Dans. Ara mateix, en el món, en aquest precís moment, deuen estar volant milions i milions de desitjos que volen fer-se realitat. Demanem desitjos de moltes maneres diferents; bufant les espelmes el dia del nostre aniversari, veient passar un estel fugaç, bufant una pestanya, tirant una moneda a un pou o bufant una flor de dent de lleó. Desitgem moltes coses, en molts moments la nostra vida, però.. on van a parar aquests desitjos? Es compleixen? Qui els fa possibles? Per a tots els públics. Diumenge 1, a les 18h a La Sala d’Argentona.

Comments are closed.

 • Una iniciativa de:
  Associació Professional de teatre per a tots els públics
  Amb el suport de:
  Col·labora:
  col·labora Diputació de Barcelona                 Institut d'Estudis Ilerdencs         Diputació de Lleida        Ajuntament de Barcelona

Pin It on Pinterest

Share This