2 / 11 / 17

DESTACATS: Després de la castanyada… teatre!

En un dijous que ens hem llevat tips i satisfets de castanyes, moniatos i panellets… ja estem a punt per planificar el cap de setmana teatral! Els 5 destacats de l’agenda d’EscenaFamiliar per aquest dissabte i diumenge són:

‘Cúal es mi nombre…? / Quin és el meu nom?’ de Da.te Danza. Una història on tot és un joc: Un sofà que és un tren, una catifa convertida en mirall, una muntanya de gespa que es mou, làmpades de roselles i tu i jo! Dissabte a les 18h al Teatre Orfeó Montsià d’Ulldecona. A partir de 2 anys.

 

‘Safrà i Serafí’ de Txo Titelles. En Safrà i en Serafí són dos ratolins. En Safrà (marró i bastant alt) li encanta cosir i al seu cau sempre hi ha teles de colors. En Serafí (gris i força baixet) li encanta llegir i el seu cau sempre és ple de diaris. Dissabte a les 18h a La Lira Ampostina d’Amposta. De 4 a 8 anys.

 

‘La cigala i la formiga’ de Xip Xap Teatre. Vols viatjar per les 4 estacions de l’any? Un conte sobre l’amistat i la manera d’enfocar la vida amb titelles i música en directe. Diumenge a les 12h a la Societat La Diadema Corberanca de Corbera de Llobregat. De 3 a 8 anys.

 

‘Corre, trufa’ de Pentina el gat. La Trufa és un cadell que viu amb una parella i els seus dos fills. Durant unes vacances es perdrà i viurà una aventura en què, vencent la por, descobrirà el món exterior. Diumenge a les 12:15h al Teatre Municipal l’Ateneu d’Igualada. Entre 3 i 7 anys.

 

‘Maure el dinosaure’ de Teatre Nu. La Martina és una nena petita, valenta i pèl roja. En Maure és un dinosaure blau, gros i de punxes blanques. Són amics inseparables. Fins que un dia s’han de separar…  Diumenge a les 18h al Teatre Ateneu de Celrà. Per a tots els públics.

Comments are closed.

Pin It on Pinterest

Share This