18 / 07 / 18

DESTACATS: de la platja a la muntanya i fins a la Xina, contes, cotxes bojos i un elefant

Contes clàssics, contes orientals, contes i llegendes populars catalanes… en el menú teatral familiar d’aquest cap de setmana hi ha històries explicades de mil maneres, però també hi ha molta festa a l’aire lliure amb propostes que convertiran els carrers en un escenari sorprenent. I és que les arts escèniques portades a les places són el fil argumental dels festivals que també arriben aquests dies. Pels qui voleu anar a la platja, no us perdeu el Ple de Riure del Masnou. I qui preferiu les valls i les muntanyes, no podeu faltar a l’Esbaiola’t d’Esterri d’Àneu. I, és clar, sempre hi ha més! Si el que voleu és un poble a l’interior: trieu Riudebitlles, que aquests dies s’omple de titelles amb la mostra Mitjó. Però també teniu el Festival Deltebre Dansa o el Grec en Família, una de les novetats del Grec2018, en què tres festivals han contribuït a oferir tota una tarda d’espectacles per a tots els públics.

Ja ho veieu, es pot recórrer Catalunya en família tastant cultura. I a banda de les mostres i festivals, us hem fet una selecció d’altres propostes que valen la pena. Són els nostres Destacats:

Panda’s Home de la companyia Compagnia TPO. Aquest espectacle per a públic familiar recorre la cultura, les tradicions i les mil històries de la Xina, un país que, com aprendran els joves espectadors d’aquest muntatge, ens demostra que hi ha moltes maneres d’entendre el món. Divendres 20 i dissabte 21 a les 18h al Mercat de les Flors – Sala PB de Barcelona.

Dins la panxa del llop – Explica’m un conte, al bosc de la companyia De Paper.És hora de dinar, i cadascú s’espavila com pot per omplir la panxa. No s’hi val a badar. Un seguit d’accidents, malentesos i enganys fan que fins i tot els animals més espavi­lats acabin a la panxa d’algun company de fatigues. Divendres 20 a les 22:00h a l’Església de Santa Maria de Cervelló.

Rum Rum, Trasto karts de la companyia Xip Xap Teatre.Una cursa de cotxes on pot passar de tot. Un conductor malvat para totes les trampes que té a l’abast a un científic boig que, gràcies al seu enginy, sap trobar solució a tots els paranys; tot això comentat per un speaker esportiu que es transformarà en mecànic o policia valent segons la necessitat del moment. Dissabte 21 a les 12:00h a Puigcerdà.

Hathi de la companyia Centre de Titelles de LleidaUn gran elefant s’obre camí per la ciutat a pas ferm i solemne. Acompanyat per un guia i cuidador, recorre tot el món fomentant el respecte als animals i la natura. Al seu país d’origen, l’Índia, és un animal molt respectat i per a molts inclús sagrat, però això no és així a tot arreu. El seu caminar elegant al ritme de la música hindú et portarà a la jungla que l’ha vist néixer. Però no tinguis por, l’Hathi no és de témer si el tractes amb estima i respecte. Gaudir del seu moviment és ja un veritable espectacle. Dissabte 21 a les 19:00h a la Plaça Jaen de Mont-roig.

Teatre Arrossegat de Catalunya de la companyia Teatre NuLa companyia del Teatre Arrossegat de Catalunya es desplaça de poble en poble representant damunt del seu escenari mòbil, el seu extens repertori d’obres de teatre, llegendes, contes i altres històries. Diumenge 22 a les 20:00h a la Plaça Europa de Canovelles.

Amb tot això, si teniu la capacitat de fer un tastet de cada, ens ho dieu, que nosaltres també volem tenir el superpoder de la teletransportació 😉

A gaudir!

Comments are closed.

  • Una iniciativa de:
    Associació Professional de teatre per a tots els públics
    Amb el suport de:
    Col·labora:
    col·labora Diputació de Barcelona                 Institut d'Estudis Ilerdencs         Diputació de Lleida        Ajuntament de Barcelona

Pin It on Pinterest

Share This