14 / 12 / 17

DESTACATS: Contra el fred… teatre! (també al carrer)

Què és el millor per combatre el fred? No hi ha dubte: Una bona dosi de teatre (encara que sigui al carrer, ni el notareu!). Com cada dijous, us convidem a submergir-vos en l’agenda d’EscenaFamiliar per conèixer tota l’oferta que hi ha a Catalunya i us destaquem 5 espectacles especialment recomanats:

Hilos de La Rous. Una història personal, la d’una mare plena de vida que va donar a llum catorze fills units a ella per un fil. La història dels fils transparents que ens vinculen a la família i al llegat perquè continuem teixint els nostres propis fils. Dijous a les 19h al Teatre Cinema Guiu de La Seu d’Urgell. A partir de 6 anys.

 

Rats! de Campi Qui Pugui. Les rates han envaït la ciutat. Apareixen de tot arreu, ja no s’amaguen i són gegants! Només una persona pot endur-se aquesta plaga: un flautista que arriba d’un país molt llunyà. Ara que, ben mirat, semblen unes rates divertides! Dissabte a les 18h pels carrers de Mollerussa. Per a tots els públics.

 

Tripula de Farrés Brothers i Cia. Dos científics il·luminats han descobert una nova manera de viatjar. Fa anys que estudien les memòries dels germans Montgolfier –inventors del globus aerostàtic– i, finalment, presenten la seva gran obra: el Globus Estàtic. Dissabte a les 18h a La Caldera de Barcelona. Per a tots els públics.

 

Un dia de Roseland Musical. En un racó de bosc, entre bolets i fulles que amaguen sorpreses, un personatge dorm acaronat per una dolça melodia. Quan es desperti, l’empaitarà la curiositat i descobrirà com és ‘Un dia’ per als més menuts en una gran ciutat. Diumenge a les 11:30h i a les 13h al Centre Cívic Joan Oliver ‘Pere Quart’ de Barcelona. D’1 a 5 anys.

 

El llop ferotge de La companyia del Príncep Totilau. El llop ferotge ha estat caçat. Després d’haver-se menjat la caputxeta, l’àvia, sis cabretes i gairebé tres porquets, ha d’enfrontar-se a un judici popular, en el qual declararan les mares d’aquests personatges. Diumenge a les 18h a la Sala Cultural de Caldes d’Estrac. A partir de 3 anys.

Comments are closed.

Pin It on Pinterest

Share This