13 / 02 / 20

DESTACATS / Comencen els preparatius pel Carnestoltes i la primavera ja treu el nas, celebre-m’ho amb teatre familiar!

Això no para i la primavera comença a treure el nas. Dijous vinent és dijous llarder, però aquest cap de setmana ja es comencen a avançar festes de carnestoltes i, en aquest ambient, el millor és celebrar-ho acudint a algun dels mil i un espectacles familiars que es poden veure arreu del país aquest cap de setmana. Nosaltres us proposem una cursa molt particular i clàssica, la de la llebre i la tortuga. Pels més menuts tenim un inspirador espectacle sobre l’aigua, o una magnífica obra de titelles que els proposa de superar les pors. És clar que també podeu optar per les nostres tradicions populars, les dites i les festes, revisitant la figura d’Aureli Capmany o conèixer la vida de dos pagesos que, de sobte, són propietaris d’una gallina que posa ous d’or. I si cap d’aquests espectacles no us fa peça o us cau lluny, mireu la nostra agenda i trieu segons els vostres gustos i criteris de proximitat. Segur que hi trobareu quelcom que us agradi!

 • La llebre i la tortuga, de la companyia Teatre Nu. A La llebre i la tortuga ens fixem en una història popular per fer-la viure als carrers de pobles i ciutats, per posar davant del ulls de la gent la realitat d’uns personatges mítics i convertir el públic i el seu espai quotidià en protagonistes. L’espectacle vol explicar la coneguda faula d’Isop i compartir- la amb la gent que passa pel carrer. La llebre i la tortuga són mig mecànics, mig reals. Cada personatge viatja en un vehicle que és una mena d’alterego, un titella mecànic sobre el qual es desplacen els actors. Arriba al vostre poble o ciutat Isop Martínez de la Vega, jutge de pau i àrbitre mediador, per reviure la faula que va explicar el seu avantpassat llunyà. Vol que la llebre i la tortuga tornin a disputar una carrera per, d’una vegada per totes, entendre què va passar i reconciliar els dos personatges. Per fer-ho, comptarà amb l’ajuda i la col·laboració del públic, part activa de la història i membre indispensable per a resoldre el conflicte. Per a tots els públics. Gratuït. dissabte 15, a les 17h als Carrers de Sant Salvador de Guardiola.

 • El col·leccionista de pors, de la companyia L’Estenedor Teatre. El protagonista, en Dani Vidal, és col·leccionista de pors i les guarda des de ben petit. Ara les té ben endreçades en capses, bosses o gàbies, ja que a cada por li pertoca un recipient diferent. Hi ha pors que ja estan seques i no li fan cap mal. D’altres encara es belluguen de tant en tant i algunes, fins i tot, no es deixen atrapar. Per sort, cada cop són més les que estan tancades i quietes als seus recipients. En Dani es presentarà, ens ensenyarà la seva col·lecció de pors i ens explicarà, en una mena de viatge en el temps, les pors que tenia de menut. Recorrerem amb ell els racons de casa seva en els quals trobarem i experimentarem les pors que s’hi amagaven i que encara s’hi amaguen. A partir de 6 anys. Diumenge 16, a les 17h a Ca les Hermanes (Sant Feliu de Pallerols).

 • La petita Capmany, de la companyia Tanaka Teatre. La Maria Aurèlia no entén la feina del seu pare. Aviat descobrirà que el món que coneix està en perill: tot pot desaparèixer. Acompanyada d’en Patufet, entrarà a un univers on personatges del folklore català l’ajudaran a lluitar contra l’Oblit, a descobrir-se a si mateixa i a millorar la relació amb seu el pare. Un viatge tendre i divertit a través de les tradicions populars per viure una aventura fantàstica i emocionant. A partir de 6 anys. Diumenge 16, a les 17:30h a la Joventut Catòlica (Molins de Rei).

Comments are closed.

 • Una iniciativa de:
  Associació Professional de teatre per a tots els públics
  Amb el suport de:
  Col·labora:
  col·labora Diputació de Barcelona                 Institut d'Estudis Ilerdencs         Diputació de Lleida        Ajuntament de Barcelona

Pin It on Pinterest

Share This