25 / 10 / 17

DESTACATS: Clown, poesia, titelles, teatre…

Ja som dijous! Els 5 destacats de l’agenda d’EscenaFamiliar per als propers dies són…

Com sempre, comencem pels festivals com el Clownic que se celebrarà durant tot el cap de setmana a Torrelles de Foix. Aixoplugarà un total de 7 espectacles de carrer per  tota la família, entre els quals recomanem especialment ‘Cösmix’ de Teatre Mòbil (dissabte a les 18h) i ‘The incredible box’ de Cia. La Tal (diumenge a les 13h).

 

Escudella de poemes de L’Estenedor Teatre. Un recull de poemes de Miquel Desclot representats amb titelles. Dijous a les 18h a la Biblioteca Francesca Bonnemaison de Barcelona. A partir de 4 anys.

 

‘Monsieur Croche’ de La companyia del príncep Totilau / El ballet imperial de la reina Rosamunda. Un espectacle d’actors, titelles i màscares per a infants, amb música per a piano interpretada en directe de Claude Debussy. Dissabte a les 18h al Caixafòrum de Lleida. A partir de 3 anys.

 

La nena dels pardals de Teatre al Detall. Un espectacle poètic i emocionant sobre els petits herois quotidians, el respecte a la vida i la saviesa innata dels nens. Diumenge a les 18h al Teatre Principal d’Arenys de Mar. A partir de 5 anys.

 

Noctíluca d’Artristras. Dos investigadors naturalistes viuran situacions sorprenentment divertides i màgiques examinant cuques de llum. Diumenge a les 18h al Centre Cultural de Sant Pol de Mar. Per a tots els públics.

Comments are closed.

Pin It on Pinterest

Share This