5 / 03 / 20

DESTACATS / Clown, música, teatre i teatre d’objectes per a un bon cap de setmana d’espectacles familiars

El clown, el teatre, la música, el teatre d’objectes… Tots són ingredients de la recepta d’espectacles familiars d’aquest cap de setmana. La pallassa Serafina serà a Barcelona, mentre que la Companyia de Comediants La Baldufa porta Safari a Sant Martí de Tous, dins el cicle Tous en Família i el Teatre Nu presenta En Patufet (i els seus pares) al Centre Recreatiu de Carme. Aquests dos darrers espectacles, teatre per a infants de primera qualitat. L’aliança Xirriquiteula & La Tresca i la Verdesca dona com a resultat l’espectacle de música Per un instant, que es podrà gaudir a Barcelona, mentre que aquest cap de setmana es troba pel nostre país, de gira, un espectacle excepcional de teatre d’objectes, premiat a FETEN 2020 i la Fira de Titelles de Lleida 2019, Conservando memoria, de la companyia El Patio, que es veurà a Juneda (divendres), Argentona (dissabte) i la Garriga (diumenge).

 • Conservando memoria, de la companyia El Patio. A la meva àvia se li escorre una llàgrima, a mi també. La meva àvia té por de la mort, jo també. Aquest viatge és un joc de preguntes als meus avis i les meves àvies, el meu desig de conservar-los amb mi, la meva pirueta personal per esquivar l’absència, el meu homenatge a 4 persones importants en la meva vida, el meu desig de conservar la seva memòria, de embotellar-la. Vull fer de sedàs dels records dels meus avis, vull tacar-me les mans amb pebre vermell, sucre i sal, explicar-te que després de les entrevistes vaig descobrir que aparentment no hi ha res d’extraordinari en les seves vides i que és precisament això, el que em va resultar extraordinari. Quins ingredients necessita una vida per ser extraordinària? A partir de 6 anys. 15€ / 12€ / 6€. Divendres 6, a les 21h al Teatre Municipal Foment (Juneda); dissabte 7, a les 20.30h a La Sala (Argentona) i diumenge 8, a les 19h, a l’Audiori de l’Escola de Música (la Garriga) .

 • Safari, de la Companyia de Comediants La Baldufa. Safari conserva els dos protagonistes d’Embolic a la Granja: en Pinyot i en Carabassot. Ara, aquests dos personatges ens expliquen el conflicte en què s’han trobat immersos a la sabana on s’hi ha desplaçat per a trobar un mico d’una rara espècie al qual volen fotografiar — mai ningú no l’ha vist encara. En plena aventura, topen amb un lleó capmoix i pensarós que no sap rugir i no poden defugir esbrinar quin són els motius d’aquest pesar. Per què el cocodril s’entesta a ultratjar el lleó, que no sap rugir? Per què la resta d’animals també s’entossudeixen en fer-li la guitza? Què caldrà fer perquè el rei de la selva s’envalenteixi? De 3 a 6 anys. Dissabte 7, a les 12h a El Casal (Sant Martí de Tous), dins el cicle Tous en Família.

 • En Patufet (i els seus pares), de la companyia Teatre Nu. “Hi havia una vegada una entranyable parella a qui agradava cantar, cantava ell, cantava ella….” Un dia aquesta parella va decidir entrar en el món de la maternitat i la paternitat, i ho va fer amb alegria i il·lusió. De seguida, però, un fet inesperat els va omplir de patiment: l’infant naixeria molt i molt petit. Aquesta adaptació de la popular rondalla catalana, una de les preferides per als menuts de casa, fa una picada d’ullet al món actual. En la nostra versió presentem uns pares novells i excessivament protectors amb el seu fill. És un text escrit en un vers picat i viu, amb tocs d’humor, i tendresa. Inspirat en la tradició catalana que ha fet néixer aquest personatge però amb una mirada actualitzada, moderna i global. En Patufet (i els seus pares) compta amb la música i les composicions originals d’en Pep López. Un espectacle que connecta amb humor la història tradicional amb les obsessions d’avui. A partir de 4 anys. Diumenge 8, a les 12h al Centre Recreatiu de Carme (Anoia).

Comments are closed.

 • Una iniciativa de:
  Associació Professional de teatre per a tots els públics
  Amb el suport de:
  Col·labora:
  col·labora Diputació de Barcelona                 Institut d'Estudis Ilerdencs         Diputació de Lleida        Ajuntament de Barcelona

Pin It on Pinterest

Share This