6 / 09 / 18

DESTACATS: circ, titelles i humor al carrer per tancar les vacances amb la Diada

Això s’acaba! Les vacances arriben al final, la setmana que ve comencem el nou curs i la millor manera d’afrontar-ho és acomiadar-se de l’estiu amb bons espectacles en un pont que ens permet allargar la festa fins dimarts!

A banda de FiraTàrrega, que segur que teniu controlada i que té moltíssimes propostes per a anar a gaudir en família, també hi ha algunes festes majors i diverses localitats que programen arts escèniques per celebrar la Diada.

Com cada setmana, us hem fet una tria de 5, entre els que trobeu una mica de tot, per a que pugueu escollir si us ve més de gust el circ, els titelles de gran format o de petit o si preferiu l’humor al carrer. També hi podeu anar a totes!

Conseqüències de la companyia Moveo Cia. Espectacle de moviment que trenca la distància entre el que mira i el que és mirat, entre el que viu i el que actua. L’espectador és convidat a emergir del seu estatus passiu i a executar el moviment. El treball es planteja com una exploració en tres direccions. En primer lloc, l’oposició entre realitat i ficció, entre veritat i mentida, entre actor i espectador. En segon lloc, les relacions entre els membres del grup social: dependència, suport, rebuig, atracció… I, en tercer lloc, la representació de l’invisible a través d’allò més visible. Dissabte 8 a les 21h a la Plaça de la Biblioteca de Sant Celoni.


Adéu, Peter Pan de la companyia Festuc TeatreUna història molt tendra en la qual es plasma una realitat actual: el vincle entre els infants i els seus avis, i a més, la manera com els pares i mares gestionen aquestes noves relacions familiars. Un espectacle de titelles i actors, sensible i divertit, que buscarà en tot moment la complicitat de petits i grans amb una posada en escena que captiva des del primer moment. Diumenge 9 a les 18h al Teatre Municipal de Sant Llorenç de Morunys.

Xarivari Blues de la companyia Circo Los. Una “banda” de circ contemporani que té com a font d’inspiració l’art que ens ha estat transmès a través de nombrosos mestres, entrenadors de procedències variades, formes d’entendre l’art de l’expressió corporal i el circ molt diverses. Al llarg de molts anys, cada un dels membres de la companyia ha treballat en diferents projectes i espectacles, comprovant la passió que senten pel circ i tot el que aquest implica: un estil de vida, que passa per la itinerància, pels desafiaments de la gravetat, per conquestes realitzades en equip, una manera especial de mirar. Diumenge 9 a les 18h a la Pèrgola del Parc de Can Muntanyà de Caldes d’Estrac.

xarivari blues from antonio correa on Vimeo.

Hathi de la companyia Centre de Titelles de Lleida. Un gran elefant s’obre camí per la ciutat a pas ferm i solemne. Acompanyat per un guia i cuidador, recorre tot el món fomentant el respecte als animals i la natura. Al seu país d’origen, l’Índia, és un animal venerat, per a molts inclús sagrat, però això no és així a tot arreu. El seu caminar elegant al ritme de la música hindú et portarà a la jungla que l’ha vist néixer. Però no tinguis por, l’Hathi no és de témer si el tractes amb estima i respecte. Gaudir del seu moviment és ja un veritable espectacle. Dilluns 10a les 18:30h a la Plaça de la Creu de Tremp.

Tufff! de la companyia Engruna Teatre. Tres caganers convertiran l’acció de “fer caca” en una celebració festiva que ens iguala a tots, siguem grans o petits, rics o pobres, visquem aquí o allà. Dimarts 11 a les 12h a la Plaça de la Fàbrica Nova de Castellar del Vallès.

Va, gaudiu, que durant el curs hi ha moltes propostes genials per gaudir dels espectacles familiars, però com les vacances d’estiu… no hi ha res.

Comments are closed.

Pin It on Pinterest

Share This