19 / 10 / 17

DESTACATS: De bolos i festivals! COS, Escena Poblenou i Passatge Insòlit

Aquest cap de setmana, a més de la programació estable d’arts escèniques a sala i carrer, tenim diversos festivals per escollir com el Festival Internacional de Moviment i Teatre gestual COS de Reus (de divendres a diumenge), Festival de creació contemporània Escena Poblenou de Barcelona (de dijous a diumenge) i el Passatge Insòlit de Santa Coloma de Gramenet (dissabte i diumenge).

Del conjunt d’oferta escènica per a tota la família (consulta l’agenda), destaquem aquests 5 espectacles:

¿Por qué lloras Marie?’ de Cia. Marie de Jongh. Treball gestual i marionetes per parlar de l’afecte que necessiten les criatures. A vegades utilitzem tot tipus de tàctiques per controlar el mal comportament dels infants i la solució és molt més senzilla. Dissabte a les 18h a la Plaça de la Patacada de Reus, dins el Festival COS. A partir de 5 anys.

 

En Jan Totlifande L’Estaquirot Teatre. En Jan és un nen a qui, de petit, a casa li feien tot i no va aprendre a fer res que no volgués… fins que va marxar en un llarg viatge! Dissabte a les 18h al Castell del Paborde de La Selva del Camp. A partir de 2 anys.

 

Animaladade Katakrak. Alguns dels objectes que llencem s’han rebel·lat. No volen ser abandonats quan es fan grans i s’han convertit en jocs-animals. Jugues? Diumenge a les 11h al Poble Espanyol de Barcelona. De 6 a 12 anys.

 

Contes 1.0de Teatre a la Fuga. El Manel és un adolescent que està enfadat amb tot i tothom. Un dia descobrirà uns objectes que parlen i un personatge estrany i misteriós. Entre tots intentaran salvar el món dels contes. Diumenge a les 12h a la Sala Polivalent La Torreta de Montmeló. A partir de 6 anys.

 

La rateta que escombrava l’escaletade Festuc Teatre. La Rateta es queixava d’una vida avorrida i plena de monotonia. Poc s’esperava que un llacet li revolucionés el dia de la manera que ho va fer. Diumenge a les 18h al Pavelló poliesportiu d’Alcoletge. A partir de 2 anys.

Comments are closed.

Pin It on Pinterest

Share This