28 / 06 / 18

DESTACATS: arriba el juliol i s’omple l’agenda… de carrer, de secrets contats i de perfums

El Clownia a Sant Joan de les Abadesses, el Circ Picat a Alpicat, el Festival de Titelles del Moianès a Monistrol de Calders, el Festival de Llegendes a Sant Martí de Tous, el Fresc Festival a Sabadell o la segona edició del Tangent, a Barcelona. Ja està. Ja arriba el juliol i l’agenda està repleta. El més difícil és decidir-se per una de totes aquestes propostes. Més estrès que el final de curs? No! Impossible. A més, heu de pensar que la recompensa sempre serà fantàstica: una bona estona en família veient espectacles. Qui dóna més? A banda dels festivals -molt recomanables-, des d’Escena Familiar us desstaquem 5 propostes de l’agenda:

Rum Rum Trasto Karts de la compayia Xip Xap Teatre. Una cursa de cotxes on pot passar de tot. Un conductor malvat para totes les trampes que té a l’abast a un científic boig que, gràcies al seu enginy, sap trobar solució a tots els paranys; tot això comentat per un speaker esportiu que es transformarà en mecànic o policia valent segons la necessitat del moment. Divendres 29a les 20h a l’Eix comercial de Lleida.

El Secret de la Nanna de la Compayia de Teatre Anna RocaLa Nanna i el seu company són dos imaginautes que recorren el món amb un camió per a explicar un secret. Aparquen a totes les places que troben per poder compartir el que porten a la caixa del camió. Tothom que vulgui, pot entrar i descobrir el conte desplegat més gran del món. Es fan diversos passis de 10 minuts. Dissabte 30 a les 19h al Parc Central de Sant Cugat del Valles.

Hats de la compayia JAM. Una vida acomodada o una vida somiada. Surt de la teva zona de confort, aparca la monotonia, la rutina i lluita pels teus somnis perquè la possibilitat de realitzar-los és el que fa que la vida tingui sentit. Que la por al fracàs no t’aturi! Pensa, creu i atreveix-te. JAM aconsegueix transmetre’ns aquest dilema d’una manera entranyable, divertida i encisadora. Amb un estil personal marca de la casa teixeix la que ha estat fins al moment la seva creació més personal. Dissabte 30a les 20h al Parc Central de Sant Cugat del Vallès.

Girafes de la compayia Xirriquiteula Teatre. Si de cop un dia trobes una família de girafes caminant pel carrer de la teva ciutat, pot ser que quedis tan sorprès i emocionat de veure-les, com elles de veure’t a tu. Dues girafes i el seu cadell es passegen per la ciutat acompanyades d’uns músics que, amb els seus instruments, ens submergeixen en una atmosfera onírica i silvestre. Espectaculars i vistoses, avancen en silenci comunicant-se amb el públic que se’ls acosta i al qual sorprenen. Diumenge 1 de juliol a les 16:30h als Jardins de Pedralbes de Barcelona.

Mr. Parfum de la compayia Festuc Teatre. El protagonista Pietro Pampolino, és un personatge extravagant que viatja amb el seu vehicle, una espècie de bicicleta que transporta un “artilugi- acoplat”: Una màquina de fer perfums. Diumenge 1 de juliol a les 19:30h a l’Espai Cultura Fundació Sabadell 1859 de Sabadell.

Ja ens direu què us han semblat i també com us ho heu fet per decidir-vos 😉 A disfrutar de les vacances i de la cultura en família!

Comments are closed.

Pin It on Pinterest

Share This