7 / 11 / 19

DESTACATS / Arriba el fred i el millor refugi serà sempre una sala de teatre on facin un familiar

Una mica tard, però ja arriba el fred. Les previsions dels meteoròlegs són clares, per això us encoratgem a omplir les sales de teatre, perquè no hi ha millor refugi que aquelles on facin espectacles familiars. Històries meravelloses, contes senzills i bonics o aventures, hi ha una mica de tot aquest cap de setmana. Pareu atenció a l’inici del festival El Més Petit de Tots, que comença el dissabte dia 9 i s’allarga fins el 24 de novembre i en què hi ha implicats fins a una tretzena d’espais dels Països Catalans. Aquesta mostra, que arriba a la seva quinzena edició i porta el millor de les arts escèniques nacionals i internacionals per a primera infància (0-5 anys), comença amb funcions dels espectacles Tumble in the jungle (Lleida), Jungla (Sant Cugat), L’odissea de Latung La La (Sabadell), Musicals pels més menuts (Barcelona) i Blink Flash Duncan (Palma).

 • El peix Irisat, de la companyia Tanaka Teatre. El peix Irisat, és l’animal més bonic de tot l’oceà, però es troba molt sol. Per què els altres peixos no volen jugar amb ell? Així comencen les aventures submarines protagonitzades per un peix d’escates lluents i un munt d’amics com l’estrella de mar rondinaire, el savi pop Òctopus, el peix llanterna detectiu, les meduses dansaires, el calamar curt de vista o la petxina flamenca. Junts descobriran la importància de compartir, de ser valents i ajudar els altres. A partir de 3 anys. 9,5€. Dissabte 9, a les 12h, 17h i 18h al SAT! Teatre, Barcelona.

 • Mare Terra, de La companyia del príncep Totilau. Prenent com a punt de partida l’explosió del Big Bang, passant per l’extinció dels dinosaures, i acabant amb l’embaràs d’una Homo sapiens dels nostres dies, farem un viatge per la fascinant història del planeta Terra, tot pensant en els infants i en els adults que els acompanyen. Un espectacle amb poc text, amb la música de valsos i polques i titelles, objectes, ombres xineses i màscares. A partir de 3 anys. 6,00 €. Dissabte 9, a les 18h al Caixafòrum Lleida.

Comments are closed.

 • Una iniciativa de:
  Associació Professional de teatre per a tots els públics
  Amb el suport de:
  Col·labora:
  col·labora Diputació de Barcelona                 Institut d'Estudis Ilerdencs         Diputació de Lleida        Ajuntament de Barcelona

Pin It on Pinterest

Share This