27 / 04 / 18

DESTACATS: Aquest cap de setmana no pots faltar al teatre, 3 espectacles per al pont del treballador

Si et donaran el pont o no, no ho sabem, però els petits tindran 4 dies lliures i molta energia. És l’ocasió perfecta per sortir de casa i veure una mica de teatre. En EscenaFamiliar et suggerim 4 espectacles que podràs gaudir amb tota la família:

AKÄSHIA, el viatge de la llum de la Companyia El Cau de l’Unicorn. Va néixer a trenc d’alba… Quan el seu pare la va tenir entre els seus braços per primera vegada, es va apropar a la finestra per tal de poder veure-la millor.. i fou llavors quan va succeir: el primer raig de Sol va incidir sobre la menuda i la va banyar amb la seva llum… fou llavors quan el seu pare i la seva mare, varen decidir el seu nom: Alba. Diumenge 29 a les 12h a Sant Feliu de Llobregat.

Desperta Bruixeta de la Cia La Tafanera. La bruixeta està sola al bosc. El cant del gall la desperta sobresaltada. No hi ha ni rastre de les altres…. Diumenge 29 a les 12h a Barcelona. 

L’Endrapasomnis de la companyia Teatre al detall. Una història onírica i màgica que parla de la por i del valor terapèutic dels contes. Amb la música de La Tresca! Diumenge 29 a les 18h a Cambrils.

Comments are closed.

Pin It on Pinterest

Share This