6 / 02 / 20

DESTACATS / A la nostra agenda us proposem pr aquest cap de setmana fins a 60 espectacles a tot el país i us en triem 5, servei personalitzat

Aquest cap de setmana, en la nostra agenda hi ha més de 60 propostes d’arts escèniques familiars per triar, arreu del país. Propostes de tota mena, des de musicals, a teatre de titelles, d’objectes, moviment, dansa, instal·lacions, primera infància, visual, música…. No us els acabareu. I no només això, sinó que tot seguit us fem cinc recomanacions per tal que us sigui més fàcil triar. Endavant doncs amb la diversió!

 • Receptari, de la companyia Teia Moner. La Teia, una cuinera que sap moltes receptes, ajudada per uns titelles, ens introdueix en el món de la gastronomia. Amb el seu peculiar receptari, aquesta cuinera amable i eixerida, ens prepara un seguit de plats farcits de personatges fantàstics. Amb el seu peculiar receptari, aquesta cuinera especial, elabora amb menjar fresc uns plats farcits de personatges fantàstics. Us agradaria saber que sopa una bruixa? I què menja un follet? A què no sabeu que berena un fantasma? A partir de 3 anys. Gratuït. Dissabte 8, a les 11:30h al Passeig Vilaret (Cassà de la Selva).

 • Camí a l’escola, de la companyia Campi Qui Pugui. Camí a l’escola mostra l’extraordinària història de tres germanes que s’han d’enfrontar diàriament a obstacles i adversitats per arribar a l’escola. Tres germanes, un camí i un objectiu: tenir el futur a les seves mans. Tres nenes que viuen en un país llunyà i proper a la vegada i que representen la història real de milers d’infants d’arreu del món. Infants decidits, autònoms i capaços, que comparteixen les ganes d’aprendre i són conscients que només l’educació els obrirà les portes a un futur millor. A partir de 5 anys. 9,5€. Dissabte 8, a les 17:30h, i diumenge a les 12h i 17.30h al SAT! Teatre (Barcelona).

 • Alma, de la companyia LaBú Teatre. Alma és un viatge visual per les quatre estacions de l’any, en el qual els objectes, les titelles i els materials es converteixen en l’ànima de cada estació. La protagonista és una noia que està sola i que porta un carro amb coses extraordinàries, i ens anirà explicant cada estació a través de personatges màgics, simbòlics i poètics. Alma ens parla del dia a dia, de cada objecte, de cada moment viscut amb molta sensibilitat, bellesa i amb un llenguatge ple de plasticitat. De 0 a 3 anys . 5€ / 4€. Diumenge 9, a les 17:30h a la Casa de Cultura Sant Francesc (Granollers).

Comments are closed.

 • Una iniciativa de:
  Associació Professional de teatre per a tots els públics
  Amb el suport de:
  Col·labora:
  col·labora Diputació de Barcelona                 Institut d'Estudis Ilerdencs         Diputació de Lleida        Ajuntament de Barcelona

Pin It on Pinterest

Share This