11 / 01 / 18

DESTACATS: 5 propostes per al cap de setmana

Família, com va el propòsit d’anar més al teatre? Tant si continueu freqüentant les platees com si teniu previst posar-vos-hi ben aviat, aquests destacats de l’agenda d’EscenaFamiliar us donaran un cop de mà. Som-hi!

‘Wabi-sabi’ de Mons Dansa i Educació. Dos personatges aconsegueixen sortir de l’embolcall de paper on algú els ha deixat oblidats i donen una nova vida a totes les històries rebregades que dibuixants, escriptors, nens… llencen a la paperera. Diumenge a les 12h al Teatre Municipal Cal Bolet de Vilafranca del Penedès. A partir de 6 anys.

 

Comença el cicle de titelles d’hivern Joc al Ninot amb ‘En Patufet’ del Centre de Titelles Lleida. Vine a conèixer les aventures d’aquest conegut personatge, un dels més tendres i eixerits de la nostra rondallística. Diumenge a les 11h al Caixafòrum Lleida. A partir de 2 anys.

 

‘Un llençol d’estels’ d’Afònix Produccions i Pep López. Històries inversemblants cantades amb una gran dosi d’humor, poesia, tendresa i participació activa del públic. Diumenge a les 17:30h a l’Ateneu Vilassanès de Vilassar de Mar. A partir de 4 anys.

 

‘Les sabates noves de l’emperador’ de Companyia de Teatre Anna Roca. A rera-botiga d’una botiga de sabates. No es tracta d’un rera-botiga normal, sinó que és la sabateria a on s’arreglen les sabates dels personatges dels contes. Diumenge a les 18h al Teatre Municipal Casino Llagosterenc de Llagostera. A partir de 5 anys.

 

‘La lluna d’en Joan’ de Teatre Nu. Un espectacle que parla de les emocions d’un nen que ha de salvar la vida del seu pare que ha emmalaltit. Diumenge a les 18h al Patronat Social Premianenc de Premià de Mar. A partir de 3 anys.

Comments are closed.

Pin It on Pinterest

Share This