9 / 03 / 18

DESTACATS: 5 propostes a tocar de dits

Divendres!!! És a dir, amb nous espectacles a tocar de dits! Els 4 destacats del cap de setmana són:

‘La cigala i la formiga’ de Xip Xap Teatre. Viatjarem per totes les estacions de l’any: quan les fulles dels arbres canvien de color i cauen, quan comença a nevar i quan tornen a cantar els ocells amb la primavera. Dissabte a les 17:30h al Teatre Conservatori de Manresa. De 3 a 8 anys.

 

‘Music Box’ de Fadunito. Un amant de la música arriba entre el públic amb les seves capses de música i en descobreix una de gegant a l’escenari, però que no funciona i es disposa a arreglar-la. Dissabte a les 18h al Teatre El Casal de Golmés. Per a tots els públics.

 

‘El cel de la Jojó’ d’Inspira Teatre. Un espectacle musical i de titelles que parla de la transformació, del cicle de la vida, de les petites i grans pèrdues, de la vellesa. Diumenge a les 18h al Local social de Campllong. De 5 a 10 anys.

 

‘CorRoc’ d’Escarlata Circus. Un gabinet ple d’artefactes i meravelles, una rara i curiosa col·lecció cardiopoètica que aplega un munt d’històries lligades als homes, a l’Art i a la Ciència, i que vénen a dar-nos la clau del món. Diumenge a les 17h i 19h al Convent de Les Arts d’Alcover. A partir de 6 anys.

Comments are closed.

Pin It on Pinterest

Share This