6 / 04 / 18

DESTACATS: 5 espectacles per a un cap de setmana tempestuós

Que el mal temps de aquest cap de setmana no t’aturi d’anar al teatre! A EscenaFamiliar te’n descobrim 5 perles de la cartellera:

La Berta i el seu robot de Lazzigags. La Berta és una nena molt espavilada i sempre vol saber totes les coses que passen al món i perquè són com són. Un dia, avorrida d’estar sola, es construeix un Robot fantàstic què esdevindrà el seu company d’aventures. No et perdis aquest espectacle que inicia temporada al Sat! Teatre. Dissabte a les 17:30h i Diumenge a les 12 i 17:30h.

 

Les sabates noves de l’Emperador de la Companyia de Teatre Anna Roca. L’obra es desenvolupa al darrera d’una botiga de sabates. No es tracta d’un rera-botiga normal, sinó que és la sabateria a on s’arreglen les sabates dels personatges dels contes. Dissabte a les 18h. a Sant Feliu de Guíxols.

 

Wabi-sabi de Mons Dansa i Educació. Dos personatges aconsegueixen sortir del seu embolcall de paper on algú els ha deixat oblidats i es dediquen a donar una nova vida a totes les històries rebregades que dibuixants, escriptors, nens i persones de totes les edats llencen a la paparera. Diumenge a les 18h. a Ripollet.

 

El molinet màgic de Engruna Teatre. Quina sort tenir un molinet màgic! A partir d’ara en Pit podrà tenir tot allò que necessiti, però si no en fa un bon ús… pot arribar a ser un gran desastre! Un espectacle amb titelles entranyables que podreu trobar el diumenge a les 12h a Barberà del Vallès i a les 17h a Tona.

 

Hilos de La Rous Teatro. Els granadins, Premio Nacional de las Artes Escénicas para la Infancia y la Juventud 2011, arriben a Vallromanes i a Vic per a presentar aquest cap de setmana el seu Hilos, guardonat amb la Millor Interpretació Femenina y Millor Dramatúrgia (Rosa Díaz-Itziar Pascual) FETEN 2016. Imperdible. Dissabte a les 18:30h a Vallromanes i diumenge a les 12h a Vic.

Comments are closed.

Pin It on Pinterest

Share This