1 / 02 / 18

DESTACATS: 5 espectacles per tancar la setmana amb bon humor

Planificant el cap de setmana? Com cada dijous us convidem a remenar l’agenda i us en destaquem 5 propostes. Les d’aquesta setmana us dibuixaran un somriure a la cara. Anoteu!

‘La gallina dels ous d’or’ de Zum-zum Teatre. Us agraden els diners? …Molt? Els grangers d’aquesta història no patien gens pels diners i sempre repartien el que tenien amb qui més ho necessitava, però un dia una gallina va arribar a la seva granja i va pondre un ou d’or… Dissabte a les 17h i 18:30h al Teatre Municipal L’Escorxador de Lleida i diumenge a les 12h al Teatre Municipal Ateneu de Sant Celoni. A partir de 4 anys.

 

‘Rodó, 25 anys’ de Chapertons Còmic Teatre. Un espectacle visual que recull els millors gags de les obres ‘Boom!’, ‘Goma Gom’ i ‘Volta de roda’ que la companyia ha representat a més d’una vintena de països. Pneumàtics amb humor! Dissabte a les 17:30h i diumenge a les 12h i 17:30h al SAT! Sant Andreu Teatre de Barcelona (hi seran els tres propers caps de setmana). A partir de 5 anys.

 

‘El mêtre’ de JAM. Dins el 22è Cicle Joc al Ninot. Una taula, dues cadires, un parasol, un penja roba, un mirall i un Mêtre que et convida al seu particular món. Diumenge a les 11h i 12:30h al Caixafòrum Lleida. De 2 a 8 anys.

 

‘L’Avi Tonet’ de Jordi del Rio. En Magí arriba com cada dia a l’escola i, avui, hauran d’escriure una redacció sobre algun ésser estimat. Tria escriure sobre el seu avi Tonet, que va morir fa uns mesos i encara troba molt a faltar. A partir de 5 anys. Diumenge a les 17:30h a l’Auditori Ma Carme Grauvilardell – Espai Ateneu de Sant Vicenç de Castellet.

 

‘Plors de cocodril’ de La Pera Llimonera. Un “silenci de son” omple l’estança dels “cocodrils”, els més petits d’una escola bressol. L’electricista, pretén canviar una bombeta, quan algú plora en la foscor… Aconseguirà que tornin a adormir-se? Diumenge a les 18h al Teatre Auditori del Mercat Vell de Ripollet. A partir de 6 anys.

Comments are closed.

Pin It on Pinterest

Share This