29 / 03 / 18

DESTACATS: 5 espectacles que pots veure aquesta Setmana Santa

A punt per Setmana Santa? Encara no has triat espectacle? Te’n descobrim 5 de la cartellera:

‘Aladdin #ThePopMusical’ de La Roda Produccions, una comèdia divertida i actual que qüestiona la fama en un món que gira ràpid i busca immediatesa mediàtica. Dijous i divendres a les 17:30h al Jove Teatre Regina de Barcelona. Per a tots els públics.

 

‘Hats’ de JAM. Una vida acomodada o una vida somiada. Surt de la teva zona de confort, aparca la monotonia, la rutina i lluita pels teus somnis perquè la possibilitat de realitzar-los és el que fa que la vida tingui sentit. Pensa, creu i atreveix-te. Dissabte a les 18h al Teatre Municipal de Sant Llorenç de Morunys. Per a tots els públics.

 

‘Micro-Shakespeare’ de Laitrum. Troba dins unes capses les obres del gran dramaturg anglès condensades en… 8 minuts! Les veuràs i, potser, fins i tot interpretaràs. Diumenge a les 18h a la Plaça Nova d’Argentona. Per a tots els públics.

 

‘Momo’ de Companyia de teatre Anna Roca. Tres personatges que viuen dins d’un jardí botànic abandonat ens esperen per explicar-nos la història de la nena Momo. Diumenge a les 18h i a les 20h a Ca les Hermanes de Sant Feliu de Pallerols. A partir de 8 anys.

 

‘La nena dels pardals’ de Teatre al Detall. Un espectacle poètic i emocionant sobre els petits herois quotidians, el respecte a la vida i la saviesa innata dels nens. Basat en un fet històric! Dilluns a les 18h a la Sala La Cate de Figueres. A partir de 5 anys.

Comments are closed.

Pin It on Pinterest

Share This