6 / 12 / 17

DESTACATS: 5 espectacles ideals per aquests dies

Dies de fred, de festa i de família… dies de teatre per a tots els públics! Et destaquem 5 espectacles de l’agenda d’EscenaFamiliar per ajudar-te en la tria. Hi ha de tot i força, remena remena!

Trinxant sabates de Xip Xap Teatre. “Si et vols divertir, deixa-ho tot i vine cap aquí”. Així canta la cançó que anima el públic a participar tot ballant al ritme de la música en directe. Rock, rumba catalana, country, ska… Sonarà de tot! Dijous a les 18h a Can Fabra de Barcelona. A partir de 2 anys.

 

‘Greta la Rateta… que escombrava l’escaleta’ d’Eugenio Navarro – La Puntual. La Rateta és tota una artista: malabarista, trapezista, equilibrista… i, a més a més, escombra el teatre. Tot escombrant ha trobat un dineret i no el farà servir per comprar-se un llacet per a la cua, no! sinó per muntar un gran espectacle! Avui hi ha el càsting… Divendres a les 12h a La Puntual de Barcelona i fins al 30 de desembre. A partir de 3 anys. Dins el Festival de Putxinel·lis d’Hivern.

 

Kissu de Centre de Titelles de Lleida. Per aquest cadell de llop la descoberta de l’entorn serà una aventura que el portarà a allunyar-se del cau i la seva mare, fins a perdre’s i anar a raure al món dels homes. Dissabte a les 17:30h al Teatre Municipal de Sant Llorenç de Morunys. De 3 a 8 anys.

 

‘Superbleda’ de La Bleda. Tots tenim superpoders. Els tenim tan amagats que costen de trobar, però quan els necessites, apareixen. La Bleda té el superpoder més real de tots: la imaginació. I tu? Diumenge a les 12h a la Sala La Planeta de Girona. De 3 a 8 anys. Dins el Festival Temporada Alta.

 

Zaquizamí de Cia. Roberto G. Alonso. A totes les llars sempre hi ha un zaquizamí, un racó ple d’andròmines on van a parar els trastos vells que estan en desús. Què passaria si cobressin vida tot ballant? Diumenge a les 18h al Teatre Municipal Foment de Juneda. De 4 a 9 anys.

 

Comments are closed.

Pin It on Pinterest

Share This