18 / 01 / 18

DESTACATS: 5 espectacles per als petits de la casa

Aquest cap de setmana arriba carregat d’oferta escènica variada i de qualitat. Entre l’ampli ventall de propostes hem escollit 5 espectacles que, segur, faran les delícies dels més petits:

No tinc porde Tanaka Teatre. Una dolça història per descobrir tot el que té de bo la nit. Amb el poder de la imaginació podem canviar, fins i tot, els nostres malsons. Comença mini-temporada a La Puntual. Divendres a les 18h, dissabte a les 12h i 18h, diumenge a les 12h i 17h. Hi tornaran del 9 a l’11 de febrer amb els mateixos horaris. De 2 a 8 anys.

 

‘La Blancaneus’ de Campi Qui Pugui. Ser la més bella del món no la fa feliç. Envejada per molts i fugint de la malvada reina, la Blancaneus cercarà una nova casa i trobarà noves aventures al bosc. Dissabte a les 17h a la Garuta de Castellserà i diumenge a les 18h al Gran Teatre de La Passió de Cervera. De 2 a 10 anys.

 

Alquímiade Cia. El Negro y El Flaco. Dos clowns barregen pompes de sabó, elements màgics, malabarismes inesperats i situacions pseudoteatrals per crear moments sorprenents. Diumenge a les 11:30h a la Plaça Sant Antoni de Corbera de Llobregat. Per a tots els públics.

 

Gnomade Cia. Pea Green Boat. La gnoma Gwendolyn i la seva amiga Matilda l’ocell han construït una casa per viure juntes. Estan molt il·lusionades, però poc a poc s’adonen que la convivència no és tan senzilla… Diumenge a les 12h a La Casa del Teatre Nu a Sant Martí de Tous. A partir de 3 anys.

 

La caputxetade L’Estaquirot teatre. Hi havia una vegada una nena que sempre duia una caputxa vermella al cap. Un dia va decidir fer-li un pastís a la seva àvia –que vivia sola en una caseta al mig del bosc– perquè estava molt refredada i… Diumenge a les 17:30h a La Casa de Cultura Sant Francesc de Granollers. De 3 a 7 anys.

Comments are closed.

Pin It on Pinterest

Share This